Scene de groază în spitalul din Vulcan. O doctoriţă şi două asistente medicale au fost agresate de patru recidivişti: „Au fost la un pas de viol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri din Vulcan au provocat un scandal în spitalul din localitate, unde au fost aduşi, răniţi, cu o ambulanţă, în urma unei altercaţii. Directorul unităţii medicale susţine că asistentele medicale au fost agresate, fiind „la un pas de viol”.

O doctoriţă şi două asistente medicale din Spitalul municipal Vulcan au fost agresate, după ce patru tineri au fost aduşi în spital, cu răni, în urma unei altercaţii într-un bar din cartierul Dallas. Scandalul petrecut în noaptea de sâmbătă în secţia de urgenţe a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

„Doctoriţa a fost agresatã. La fel şi asistentele, de patru recidivişti ce au ajuns la urgenţă, după ce la Servciul 112 s-a sunat din Clubul XXI. Erau răniţi şi femeile au fost la un pas de viol, dar poliţistul local nu a vrut să intervină”, a declarat dr. Cătălin Popa, directorul spitalului din Vulcan, potrivit cronicavj.ro.

Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, a precizat, pentru adevărul.ro, că în urma altercaţiei din bar, Poliţia a fost sesizată şi s-a deplasat la spital, unde au fost aduşi cei patru tineri. Potrivit anchetatorilor, un alt tânăr, cu tulburări psihice, s-ar fi dezbrăcat şi s-ar fi dedat la un comportament obscen.

La spital au ajuns şi jandarmii. Cei patru au continuat scandalul în spital, a informat Bogdan Niţu, iar poliţiştii le-au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii şi linistii publice, în ambele locaţii. Nicio persoană nu a fost reţinută, până în prezent, pentru comiterea infracţiunilor, iar cadrele medicale nu au depus plângere la Poliţie, până în prezent. De teamă, susţin unele surse.


Vă recomandăm şi:

Violatorul care şi-a torturat fosta iubită de 17 ani, a sechestrat-o şi a înfometat-o timp de trei zile a cerut să fie eliberat

Tânărul care şi-a mutilat fosta iubită de 17 ani, tăind-o cu un cuţit în zona vaginului, şi care apoi a sechestrat-o şi a violat-o, a fost adus în faţa instanţei. A cerut să fie eliberat, însă magistraţii Tribunalului Hunedoara i-au respins solicitarea.

Ororile elevei de 17 ani, devenită sclava sexuală a fostului iubit: vaginul tăiat cu un cuţit, coaste rupte, violată şi ţinută fără mâncare zile în şir

Minora de 17 ani sechestrată timp de trei zile şi violată de fostul iubit a suferit chinuri înspăimântătoare, arată raportul medico-legal, din dosarul în care Ioan Daniel Duma a fost arestat preventiv. Bărbatul a contestat decizia instanţei, iar dosarul a fost trimis la Tribunalul Hunedoara.

VIDEO Interlopul Sorin Palesică, arestat după scandalul din Straja, va fi judecat la Petroşani. Trei oameni bătuţi crunt de acesta sunt părţi vătămate în dosar

Sorin Palesică a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de loviri şi alte violenţe. Trei dintre victimele sale, printre care şi salvamontista Miruna Inel, s-au constituit părţi vătămate în dosar. Tânăra însă a intenţionat să îşi retragă plângerea împotriva agresorului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite