Şase tineri, printre care şi o fată, au ajuns după gratii la trei ani de la o tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Petroşani, a fost escortată în Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv al IPJ Hunedoara ca urmare a faptului că pe numele său există o sentinţă de patru ani de închisoare. Împreună cu alţi cinci tineri, aceasta a încercat să-şi omoare fostul iubit în urmă cu trei ani.

Cele cinci persoane din oraşul Petrila, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, l-au lovit cu bâte de baseball, în urmă cu trei ani, pe fostul iubit al tinerei de 21 de ani.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din oraş, iar victima s-a ales cu leziuni grave, care i-au pus viaţa în pericol.

Deşi, între timp, tânăra a fost condamnată la patru ani de închisoare  pentru complicitate la tentativa de omor calificat, iar cei cinci băieţi au primit între trei şi patru ani de închisoare, toţi au fost prinşi abia în weekendul care s-a încheiat.

Victima a fost agresată într-o zonă izolată din oraş, iar lipsa martorilor oculari a îngreunat activităţile investigative.  Cele şase persoane vor fi transferate din Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv al IPJ Hunedoara în penitenciar, în vederea ispăşirii pedepsei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite