Sărbătoare la primărie. Florin Oancea a depus jurământul şi a devenit, oficial, primarul Devei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Oancea. FOTO: Primăria Deva.
Florin Oancea. FOTO: Primăria Deva.

Florin Oancea a devenit primarul municipiului Deva. Ceremonia de învestire a sa în funcţie a avut loc miercuri, la trei săptămâni după alegerile locale.

Deva are, oficial, un nou primar. „Miercuri, 29 noiembrie 2017, în Sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Deva, a avut loc ceremonia de învestitură a noului primar ales al municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea. Acesta a fost ales în urma votului de la alegerile locale parţiale din 5 noiembrie 2017”, a informat Primăria Deva. Candidatul Partidului Naţional Liberal a fost ales de circa 42 la sută din cei 22.000 de locuitori ai Devei care s-au prezentat la vot.

Florin Oancea are 49 de ani şi s-a născut în Călan. Este absolvent al Institutului de Ştiinţe Economice (ISE) Cluj Napoca, secţia Finanţe - Bănci. A fost viceprimar al Devei între anii 2004 şi 2010, şi a mai candidat la alegerile din 2012 ca independent şi la cele din 2016, susţinut de ALDE.

În 2006, când deţinea funcţia de viceprimar, a fost în centrul unui scandal bizar. Şi-a trimis propriul şofer să susţină, în locul său, un examen de masterat, în administraţie publică, la Centrul din Deva al Universităţii „Vasile Goldiş” din Arad. Ioan Ognean s-a prezentat la examen, a răspuns cu succes la întrebările despre fenomenul corupţiei şi modalităţi de combaterea acestuia şi a obţinut nota 9.

La scurt timp, conducerea facultăţii a aflat de isprava lui Oancea şi l-a exmatriculat. De asemenea, fostul viceprimar a fost amendat cu 1.000 de lei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Noul primar al Devei, celebru după un scandal bizar. Florin Oancea şi-a pus şoferul să susţină un examen în locul lui

Florin Oancea este noul primar al Devei, în urma alegerilor locale parţiale desfăşurate duminică. Un scandal din anul 2006, în vremea în care era viceprimar, l-a urmărit ani în şir. Atunci şi-a trimis şoferul să susţină un examen la facultate.

Cine este Florin Oancea, noul primar al Devei. Candidatul PNL a primit de două ori mai multe voturi decât rivalul din PSD

Peste 22.000 de locuitori ai Devei au votat, duminică, la alegerile parţiale pentru funcţia de primar, iar potrivit rezultatelor neoficiale, Florin Oancea, candidatul Partidului Naţional Liberal, a devenit primar.

Rezultate alegeri locale în Deva. Cine este noul primar al Devei, după numărarea voturilor, efectuată de partide

Duminică au avut loc alegeri locale parţiale în municipiul Deva. Până la închiderea urnelor, circa 22.000 de localnici s-au prezentat la secţiile de votare pentru a alege dintre cei nouă candidaţi. Au fost prezentate primele rezultate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite