Salvamontiştii recuperează duminică seara trupul unei femei care a fost găsită moartă în zona Câmpu lui Neag

0
Publicat:

O intervenție a Salvamont Valea Jiului dificilă are loc duminică seara, în zona Câmpu lui Neag. Salvatorii montani încearcă să extragă cadavrul unei femei și să-l predea Medicinei Legale.

Cadavrul a fost găsit. Salvamont Romania-Dispeceratul Național Salvamont
Cadavrul a fost găsit. Salvamont Romania-Dispeceratul Național Salvamont

Salvamontiştii din Valea Jiului - echipa Uricani intervin duminică seara pentru recuperarea trupului unei femei care a fost găsită decedată în zona Câmpu lui Neag, se arată într-o postare pe pagina Salvamont România.

Acţiune a salvamontiştilor din cadrul formaţiei Valea Jiului - echipa Uricani pentru recuperarea trupului unei persoane de sex feminin în vârstă de 44 de ani descoperită decedată în zona Câmpu lui Neag”, precizează Salvamont Romania-Dispeceratul Național Salvamont.

Salvatorii au primit, online, mesaje de încurajare și mulțumire.

„Oameni cu inimile tari! Să vă dea bunul Dumnezeu multă sănătate, înotați prin zăpadă pentru a duce corpul acelei persoane la familie pentru a o conduce pe ultimul drum, nu ați lăsat-o acolo în pustietate și asta spune multe despre sufletele dumneavoastră! Tot respectul pentru tăria de care dați dovadă în meseria dumneavoastră! Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace persoanei care a decedat!”, se arată într-unul dintre răspunsurile la postarea Salvamont Romania-Dispeceratul Național Salvamont.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri