Rezultate Europarlamentare 2014: în Hunedoara Alianţa PSD-UNPR-PC a obţinut 36 la sută din voturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri europarlamentare 2014. FOTO: Daniel Guţă
Alegeri europarlamentare 2014. FOTO: Daniel Guţă

Alinaţa PSD-PC-UNPR a obţinut aproximativ 36 la sută din numărul de voturi exprimate de alegătorii din judeţul Hunedoara, potrivit numărătorii paralele parţiale a PSD. Pe locul doi în preferinţele hunedorenilor la alegerile europarlamentare s-au clasat candidaţii PNL.

În judeţul Hunedoara, potrivit numărătorii paralele organizate de PSD, rezultatele parţiale ale alegerilor pentru Parlamentul European îi dau drept câştigători pe candidaţii Alianţei PSD-UNPR-PC.

Ea a obţinut aproximativ 36 la sută din numărul de voturi. 19 la sută dintre hunedoreni au ales PNL, cu PDL au votat 7 la sută din alegătorii din judeţ, iar PMP a obţinut 4,74 la sută dintre voturi.

UDMR a realizat un scor electoral de 3,71 la sută, potrivit situaţiei prezentate de PSD. Rezultatele oficiale vor fi publicate de Biroul Electoral Judeţean.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Alegeri parţiale 2014. Dan Radu Ruşanu e istorie în Ţara Haţegului              Dan Radu Ruşanu a renunţat în urmă cu un an la funcţia de deputat în Parlamentul României, pentru un cea de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară. Acum este arestat preventiv, însă oamenii din Ţara Haţegului şi din împrejurimile Hunedoarei, zone reprezentate de acesta în Camera Deputaţilor, nu îi duc dorul.

VIDEO Europarlamentare 2014. Ce vor oamenii de la cei pe care îi trimit în PE: de la bani la o Românie înfloritoare              Nu îşi pun prea multe speranţe în cei pe care îi votează şi totuşi au mers la vot. În Ţara Haţegului, Călan şi Ţinutul Pădurenilor, oamenii au fost chemaţi astăzi să îi aleagă pe viitorii europarlamentari din partea României şi pe cel de care vor să fie reprezentaţi în Camera Deputaţilor după locul lăsat liber în Parlament, de fostul deputat Dan Radu Ruşanu.

Alegeri parţiale 2014. Live text. Alegătorii din Ţara Haţegului şi Ţinutul Pădurenilor îşi aleg candidaţii pentru un loc în Camera Deputaţilor             Alegeri parţiale 2014 în Hunedoara. Peste 50.000 de alegători din Ţara Haţegului şi Ţinutul Pădurenilor sunt chemaţi la vot, duminică, 25 mai, pentru a desemna reprezentantul colegiului în Camera Deputaţiilor. Patru candidaţi sunt înscrişi în cursa electorală pentru locul de deputat lăsat liber de Dan Radu Ruşanu.

Un an de la alegerile locale din 2012: ce s-a schimbat în Hunedoara şi în Deva          În 10 iunie se împlineşte un an de când la conducerea administraţiilor locale din Hunedoara şi Deva au fost aleşi noi primari. Viorel Arion l-a înlocuit în funcţie pe Ovidiu Hada, iar Petru Mărginean i-a luat locul fostului primar al Devei, Mircia Muntean.

Andrei Pleşu susţine „Votează pentru Europa!”, îndemn pentru menţinerea proiectului european şi participare activă şi responsabilă             Miza deosebită a alegerilor europarlamentare din luna mai şi diferitele moduri de a prezenta viitorul UE de liderii politici au dus la realizarea unui îndemn de participare la vot şi responsabilizare a cetăţenilor semnat de un număr impresionant de intelectuali europeni. Singurul intelectual român semnatar al documentului a fost scriitorul Andrei Pleşu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite