Regizorul Adrian Sitaru aduce premiera filmului „Domestic” la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Sitaru va face avanpremiera filmului Domestic, la teatrul din Deva.
Adrian Sitaru va face avanpremiera filmului Domestic, la teatrul din Deva.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” şi Primăria Deva organizează Gala Filmului Adrian Sitaru, iar vineri, regizorul va fi prezent la avanpremiera filmului "Domestic".

Gala filmului Adrian Sitaru debutează miercuri, la Deva. Hunedorenii sunt invitaţi, de la orele 19:00, în sala mică a Centrului cultural „Drăgan Muntean”, să vizioneze patru dintre scurt metrajele realizate de regizorul Adrian Sitaru: „Valuri”, „Colivia”, „Lord” şi „Cheful”. Potrivit organizatorilor, intrarea este gratuită.


Vineri, tot de la ora 19:00, Adrian Sitaru este aşteptat la Deva pentru a fi prezent la două evenimente, care vor avea loc la Teatrul de Artă din Deva. Regizorul va primi titlul de cetăţean de onoare al municipiului Deva. Totodată, Adrian Sitaru va deschide premiera naţională a filmului „Domestic”, o comedie despre oameni obişnuiţi şi animalele alături de care îşi trăiesc viaţa.

 „Mi-am dorit un film amuzant despre oameni şi animale mai mult sau mai puţin domestice, bazat în mare parte pe propriile amintiri. Animalele ne-au influnţat şi ne influenţează viaţa mult mai mult decât bănuim", a spus regizorul. Cele mai multe dintre biletele la premiera „Domestic” au fost achiziţionate până în prezent.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite