Răfuială politică?. O limuzină de lux aparținând fiului primarului din Vulcan, Gheorghe Ile, a fost incendiată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerele de vederi au surpins un bărbat care, azi-noapte în jurul orei 3.00, a aruncat cu o sticlă incendiară în autoturismul parcat în fața blocului pe  strada Preparației din municipiul Vulcan. Mașina, marca Audi, valorează aproximativ 70.000 de euro.

Detaşamentul de pompieri din Petroşani a intervenit, în această dimineaţă, în jurul orei 2.50, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe strada Preparaţiei din Vulcan."La sosirea echipelor de intervenţie, ardea interiorul unei limuzine, marca Audi, fabricată în anul 2011, în valoare de aproximativ 70.000 de euro. În incendiu a ars tapiţeria, scaunele, plafonul, luneta, cauciucurile şi uşile din spate. De asemenea au fost degradate genţile din aluminiu ale autoturismului şi instalaţia electrică. Pompierii au lichidat incendiul, în câteva minute, reuşind astfel să limiteze pagubele.
Cauza probabilă de generare a incendiului pare a fi folosirea intenţionată a sursei de aprindere", a declarat Claudiu Achim, maior în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.
Potrivit Lui Alexandru Ile, fiul primarului din Vulcan pe înregistrarea video, surprinsă de camera de luat vederi, se vede cum un bărbat aprinde autoturismul. "E clar că focul a fost pus intenționat.Aștept ca polițiștii să dea de urma făptașului", a spus Alexandru Ile.
În urmă cu aproximativ o lună de zile, Gheorghe Ile, primarul Vulcanului a demisionat din PDL și a ales să candideze la primăria Vulcan, pentru un nou mandat, din partea USL. "Au existat mai multe mesaje de amenințare trmise prin SMS. AM oferit polițiștilor toate aceste informații.Deocamdată nu vreau să mă pronunț dacă a fost sau nu o răfuială politică. În urmă cu patru ani am pățit acelașil ucru. Atunci au dat incendiat mașina și casa fiului meu. Făptașii nu au fost identificați", a spus Ile.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite