Primăria oferă împrumut 20 de biciclete pentru cei care vor să viziteze Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bicicletele pot fi împrumutate gratuit. Foto: ARHIVĂ
Bicicletele pot fi împrumutate gratuit. Foto: ARHIVĂ

Turiştii şi localnicii care vor să se plimbe prin municipiul Deva pot împrumuta gratuit biciclete. La poalele cetăţii Devei a fost deschis un centru de unde bicicletele sunt oferite vizitatorilor.

Primăria Deva a achiziţionat 20 de biciclete pe care le oferă împrumut celor care vor să viziteze municipiul.

„În custodia Serviciului Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură Deva se află bicicletele nou-nouţe care pot fi împrumutate gratuit, în baza actului de identitate, pentru plimbări în oraş. Vehiculele pe două roţi se pot închiria de la punctul amplasat lângă locul de joacă de la patinoar, zilnic, între orele 11.00 – 19.00”, a informat Primăria municipiului Deva.

Municipiul Deva beneficiază de o pistă de biciclete, în lungime de 2,5 kilometri, pe Calea Zarandului. Aceasta va fi continuată cu o nouă pistă, în lungime de aproximativ trei kilometri, care va fi construită potrivit autorităţilor locale printr-un proiect estimat la 1,6 milioane de lei.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Primăria Deva a transformat 2,5 kilometri de trotuar în pistă de biciclişti    Primarul Devei, Petru Mărginean, a inaugurat luni pista de biciclete de aproximativ 2,5 kilometri din municipiu. Petru Mărginean a fost unul dintre primii deveni care au testat noua pistă, amenajată pe marginea şoselei de centură a Devei, pe partea dreaptă pe sensul de mers spre centrul municipiului.

ZOOM Bicicleta "chopper" scoasă la aer de un adolescent i-a uimit pe hunedoreni            Un tânăr din Hunedoara este proprietarul unei biciclete inedite, confecţionate dintr-un cadru asemănător cu al unei motociclete chopper, dar adaptat pentru roţile unui mountain-bike.

Pietonii riscă amenzi dacă se aventureză pe o pistă de biciclete impracticabilă           Singura pistă pentru biciclişti din municipiul Deva are o lungime de aproximativ 200 de metri şi este întinsă pe o porţiune a Bulevardului Iuliu Maniu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite