Poliţistul care a înfiat doi copii şi vrea să adopte un prunc ce fusese aruncat în ghenă e premiantul hunedorenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Bolosin a devenit astăzi cel de-al treilea „premiant fără premii”. Comisarul de poliţie este eroul campaniei civice prin care sunt răsplătiţi oamenii care prin curajul, munca şi gesturile nobile pe care le-au făcut pot reprezenta modele pentru ceilalţi.

Florin Bolosin este „premiantul fără premii” al hunedorenilor care s-au alăturat campaniei civice iniţiate în Deva în urmă cu o lună, prin care sunt recompensaţi simbolic hunedorenii care pot fi modele de viaţă pentru cei din jur. A primit diploma şi buchetul de flori, în onoarea gestului său de a înfia un copil abandonat într-o ghenă.

În luna mai a acestui an, Florin Bolosin s-a oferit să aducă în familia lui pruncul aruncat într-un tomberon de o tânără din Petroşani, la scurt timp după ce îl născuse. Femeia a vrut să renunţe la copil, de teamă că va fi părăsită de concubin. A fost însă arestată, după ce nou-născutul înfăşurat în cârpe şi ascuns întro pungă, fusese descoperit în container de gunoieri. Poliţistul a făcut demersuri pentru înfierea copilului abdandonat, în schimb acesta a fost dat în grija unei bunici. Totuşi, spune Florin Bolosin, nu a renunţat la dorinţa lui de a înfia pruncul, susţinând că bunicaacestuia nu poate şi nuvrea să aibă grijă de el.

Poliţistul mai are trei copii, dintre care doi au fost adoptaţi. Este vorba de un băiat (8 ani) şi o fată (11 ani), care au fost aduşi în familia poliţistului după ce părinţii lor naturali i-au abandonat, la scurt timp după naştere, în spital.

Familia Bolosin, lecţia de viaţă a unor oameni cu suflet mare

Vă recomandăm şi:

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze 

VIDEO Traian Berbeceanu a fost reţinut. Ce mesaje îi transmit hunedorenii „justiţiarului” de la BCCO

Alexandra Marcu a fost premianta hunedorenilor. Gestul care a impresionat-o pe tânăra alpinistă

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite