Poliţiştii au descins în locuinţele unui suspect de braconaj cinegetic. Ce au găsit asupra lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armă letală confecţionată artizanal.
Armă letală confecţionată artizanal.

Poliţiştii au descins în locuinţele deţinute de un bărbat din Vaţa de Jos, acuzat de braconaj cinegetic şi de deţinere ilegală de arme.

Locuinţele unui bărbat din Vaţa de Jos, bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic au fost percheziţionate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase,  împreună cu poliţişti şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Hunedoara.

„Cu ocazia activităţilor întreprinse, poliţiştii au fost identificat şi au ridicat, pentru cercetări, o  armă de foc letală, confecţionată artizanal,  14  cartuşe de vânătoare de diferite calibre, 4 trofee de vânătoare, 134 de articole pirotehnice din categoria F3, precum şi  bunuri şi efecte de vânătoare. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de armă şi a deţinut şi a folosit în mod ilegal armă artizanală şi muniţia aferentă, în scop de braconaj cinegetic”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Mesajul disperat al fiicei unui bolnav de COVID-19: „Câţi oameni trebuie să mai sufere?”

O femeie în vârstă de 90 de ani a dispărut fără urmă în Hunedoara. Familia a dat-o în urmărire

Un tânăr din Hunedoara a plecat la furat, din arestul la domiciliu. O femeie a fost victima infractorului


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite