Penitenciarul Deva interzice accesul vizitatorilor care prezintă risc de infecţie cu Coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Conducerea Penitenciarului Bârcea Mare – Deva a restricţionat accesul vizitatorilor, în codiţiile pericolului reprezentat de răspândirea virusului COVID- 19.

Măsuri de siguranţă au fost impuse la Penitenciarul Deva, din cauza riscului răspândirii virusului COVID-19.

Astfel, accesul în penitenciar a fost interzis: vizitatorilor (aparţinători ai persoanelor private de libertate) care au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19); celor care au cunoştinţă că ar fi intrat în contact cu persoane care au tranzitat sau au călătorit, începând cu luna februarie a.c., în afara teritoriului României (în ţări în care au fost confirmate infectări cu COVID-19); celor care manifestă stări febrile, tuse, dificultăţi respiratorii, dureri musculare sau stări de oboseală; vizitatorilor care şi-au programat sau intenţionează să se programeze pentru vizitarea unor persoane private de libertate, nu li se va permite accesul în unităţile penitenciare.

„Facem apel la înţelegere şi la conştientizarea importanţei aplicării tututor măsurilor de natură a preîntâmpina orice situaţie de risc, atât pentru protecţia persoanelor private de libertate, a angajaţilor unităţilor penitenciare, cât şi a vizitatorilor. Subliniem caracterul temporar al acestei situaţii”, se arată într-un comunicat de presă, transmis de Penitenciarul Deva.


Mai puteţi citi şi:

Amenzi usturătoare pentru doi deveni întorşi din Italia care nu au respectat măsurile anti-coronavirus

Ironiile unui preot despre coronavirus: „Mai predispuşi la îmbolnăvire sunt cei care toată ziua stau cu ochii beliţi la TV“

Spitalul din Hunedoara, în carantină. „Nimeni nu va putea intra sau ieşi în afara personalului de serviciu”

Suspiciunea de coronavirus  în cazul femeii din Deva, infirmată. Pacienta, întoarsă din Thailanda în 13 februarie, este testată pentru gripă sezonieră

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite