Omul care şi-a ucis părinţii în ziua de Crăciun a cerut eliberarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrele celor două victime au fost descoperite după două zile. FOTO Arhivă.
Cadavrele celor două victime au fost descoperite după două zile. FOTO Arhivă.

Gabriel Băţ, deveanul care şi-a ucis părinţii şi a ţinut ascunsă crima timp de două zile, a fost înfăţişat instanţei Curţii de Apel Alba Iulia, după ce a contestat decizia prin care a fost trimis în arest preventiv. Magistraţii i-au respins cererea de a fi lăsat în libertate.

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat astăzi recursul declarat de Gabriel Băţ, faţă de decizia instanţei Tribunalului Hunedoara, prin care deveanul a fost trimis în arest preventiv pentru omor deosebit de grav.

„Instanţa a respins ca nefondat recursul declarat de inculpat şi a menţinut măsura arestării preventive a acestuia, pentru 29 de zile”, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

Gabriel Băţ (57 de ani) a fost reţinut şi arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute, după ce cadavrele părinţilor săi, ambii în vârstă de 85 de ani, au fost descoperite în locuinţa acestora din Deva. Bărbatul şi-a ucis mama şi tatăl, lovindu-i cu ciocanul în cap. Crimele au avut loc în a doua zi de Crăciun, iar cadavrele au fost ţinute în cameră încă două zile, înainte de a fi descoperite de rudele criminalului. Autorul crimei şi-a recunoscut fapta. El va fi supus unei expertize psihiatrice. Gabriel Băţ suferea de afecţiuni psihice, susţin anchetatorii.

Vă recomandăm şi:

Dublă crimă în Deva: un bărbat şi-a ucis părinţii în a doua zi de Crăciun

Crimă înfiorătoare în noaptea Crăciunului: Mădălin Vizitiu a fost ucis în timpul unei petreceri în club

FOTO Incendiu într-un cartier de vile din Deva: o casă cu etaj a fost mistuită

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite