O minoră de 15 ani a fost luată cu forţa de pe o stradă şi violată pe malul râului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minora a fost luată de pe stradă şi violată.
Minora a fost luată de pe stradă şi violată.

O adolescentă de 15 ani a fost violată de un bărbat de 31 de ani. Victima a fost luată de pe o stradă din Lupeni, cu forţa, şi dusă pe malul râului Jiul de Vest, unde a fost agresată.

O minoră de 15 ani, din Lupeni, a trecut prin momente groaznice: în jurul orei 21:00, în timp ce se întorcea spre casă, a fost acostată de un bărbat de 31 de ani, pe o stradă din cartierul "Viitorul". Sub ameninţări, adolescenta a fost dusă într-un loc ferit, pe malul râului Jiul de Vest, şi agresată sexual.

„Poliţia Lupeni a fost sesizată de o minoră în vârstă de 15 ani,  despre faptul că a fost violată de către un individ pe care îl cunoştea din vedere şi care a luat-o cu forţa de pe o stradă din cartierul Viitorul, a condus-o pe malul râului Jiul de Vest şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale.

Având în vedere cele sesizate s-a constituit o echipă operativă care, în urma cercetărilor efectuate, a reuşit identificarea şi reţinerea prezumtivului autor al faptei”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânărul de 31 de ani, din Lupeni, a fost arestat preventiv de către magistraţii Judecătoriei Petroşani, pentru infracţiunea de viol.

Este al doilea caz în ultimele luni, în care o minoră este violată în Lupeni.


Vă recomandăm şi:

Tânără violată într-un magazin non-stop de un recidivist. Ionuţ Vânătoru a mai agresat sexual o vânzătoare

Ionuţ Vânătoru (28 de ani), infractor recidivist din Petroşani, a fost arestat din nou pentru violarea unei tinere. Bărbatul a intrat prin fereastra unui magazin non-stop, a lovit-o pe femeia care se afla în magazin şi apoi a violat-o.

Copilă de 11 ani, victima unui pervers. A fost răpită de un bărbat, pe o stradă din Hunedoara, şi abuzată sexual

O minoră de doar 11 ani a fost sechestrată şi abuzată de un bărbat de 48 de ani. Incidentul s-a petrecut în Hunedoara. Părinţii fetei au anunţat Poliţia, iar agresorul a fost arestat preventiv.

Minoră răpită din parc şi agresată sexual la marginea cimitirului din Lupeni

O tânără de 17 ani a fost răpită de un hunedorean, în timp ce se afla în Parcul Tineretului din Lupeni. Bărbatul a sechestrat-o şi a adus-o pe un deal din localitate, unde a încercat să o violeze.

Doi tineri acuzaţi de violarea unei minore de 13 ani vor face închisoare

Judecătoria Petroşani a condamnat la închisoare cu executare doi tineri, arestaţi preventiv în luna ianuarie după ce au abuzat sexual o minoră de 13 ani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite