Copilă de 11 ani, victima unui pervers. A fost răpită de un bărbat, pe o stradă din Hunedoara, şi abuzată sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O minoră de doar 11 ani a fost sechestrată şi abuzată de un bărbat de 48 de ani. Incidentul s-a petrecut în Hunedoara. Părinţii fetei au anunţat Poliţia, iar agresorul a fost arestat preventiv.

Daniel Rus, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Hunedoara, a fost arestat preventiv pentru sechestrarea şi agresarea sexuală a unei minore de 11 ani, din Hunedoara. Mama fetei a alertat autorităţile, după ce a constatat că fiica ei nu s-a mai întors acasă şi nu mai era de găsit.

„Poliţia Hunedoara a fost sesizată de o femeie din municipiul Hunedoara, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a dispărut din faţa blocului în care locuieşte. În urma sesizării telefonice, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au luat legătura cu mama minorei, au efectuat verificări în zonă şi în locurile frecventate de aceasta şi au stabilit că în jurul orei 21:00, cu acceptul mamei, tânăra a plecat la o vecină, urmând să se întoarcă la domiciliu în jurul orei 22:00”, a informat Laura Bradu, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Le-a povestit părinţilor traumele suferite
Copila a fost dată în urmărire naţională. A revenit, între timp la domiciliu, însă le-a povestit părinţilor că a fost victima unui pervers, care a sechestrat-o şi a abuzat-o sexual. A doua zi, de dimineaţă, mama fetei a depus plângere la Poliţie. „Mama împreună cu minora s-au prezentat la sediul Poliţiei Hunedoara, unde mama fetei a reclamat că fiica sa a fost acostată în faţa blocului de un bărbat şi dusă în locuinţa acestuia, unde, lipsind-o de libertate, a încercat să o violeze”, a relatat reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
La scurt timp după înregistrarea sesizării, poliţiştii au identificat suspectul. Daniel Rus a fost reţinut, prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara şi apoi trimis în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

„Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara şi a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17 august 2014 şi până la data de 15 septembrie 2014, a inculpatului Rus Daniel, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, Instanţa dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpate”, a informat Judecătoria Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Show erotic în parc, în faţa copiilor: dansatoarele invitate la Festivalul Berii au dansat în lenjerie intimă

O trupă de dance invitată la Festivalul Berii, care are loc în aceste zile în Simeria, a reuşit să uimească întreg publicul venit în parcul din oraş să asiste la spectacole. Animatoarele de club au apărut pe scenă îmbrăcate sumar şi au dansat făsă să ţină cont că mulţi dintre privitori erau copii.

Minoră răpită din parc şi agresată sexual la marginea cimitirului din Lupeni

O tânără de 17 ani a fost răpită de un hunedorean, în timp ce se afla în Parcul Tineretului din Lupeni. Bărbatul a sechestrat-o şi a adus-o pe un deal din localitate, unde a încercat să o violeze.

Hunedorean condamnat pentru că a abuzat sexual o minoră de 5 ani

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care hunedoreanul Tiberiu Cara (59 de ani) a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei minore de 5 ani.

VIDEO Scenă absurdă: cum au fost primiţi în Deva tinerii reţinuţi pentru violarea unei minore de 13 ani

Cei doi adolescenţi acuzaţi de violarea unei copile de 13 ani, pe care ar fi îmbătat-o la o petrecere, au fost reţinuţi de procurori, iar instanţa a decis arestarea lor preventivă. La ieşirea din sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, un devean i-a apostrofat pe cei doi, într-un mod ieşit din comun.

O copilă de 13 ani a fost violată de doi tineri, care au îmbătat-o la o petrecere

O minoră în vârstă de 13 ani a fost abuzată sexual de doi tineri. Incidentul s-a petrecut într-un apartament din Petroşani. Victima a fost îmbătată de cei doi, în timpul unei petreceri, iar agresorii au profitat de starea în care se afla şi au abuzat-o.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite