O hunedoreancă de 95 de ani a fost prădată de hoţi. I-au furat 15.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 95 de ani, din Petroşani, a pierdut toate economiile după ce a primit în casă o necunoscută, care i s-a prezentat drept angajată a unui lanţ de magazine care oferea promoţii. Un bătrân de 71 de ani a căzut şi el pradă aceloraşi escroci.

O hunedoreancă de 95 de ani a pierdut o sumă importantă, după ce a primit în locuinţă trei femei care i s-au recomandat drept reprezentante ale unui lanţ de magazine, care oferă promoţii la produse cosmetice.

După plecarea lor a constatat că îi lipseşte suma de 15.000 de lei pe care o păstra într-o cutie de carton, în dormitor. Femeia a depus plângere la Poliţie, în speranţa că autoriii infracţiunii vor fi prinşi.

Un bătrân de 71 de ani, din Petroşani, a fost prădat la rândul lui de aceleaşi femei. „Cele trei persoane i-au oferit bărbatului un card de fidelitate sub pretextul că va putea beneficia de produse gratuite însă, profitând de neatenţia acestuia, i-au sustras suma de 2.500 lei, ce se afla într-un plic, într-un dulap din sufragerie”, a informat comisarul de poliţie Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Poliţiştii fac demersuri pentru a identifica cele trei suspecte.


Vă recomandăm şi:

Adolescentul criminal Lucian Hoară va mai sta cel puţin o lună după gratii              Tribunalul Hunedoara va decide în 27 mai asupra cererii de liberare condiţionată depusă de Lucian Hoară (21 de ani), tânărul din Hunedoara condamnat pentru uciderea, în 2008, a unei eleve de 15 ani.

VIDEO Blestemul „criminalului emo”: cinci ani de necazuri pentru părinţii tânărului care a ucis o elevă de 15 ani              Anii petrecuţi în închisoare de Lucian Hoară, tânărul care în 2008 a ucis o elevă de 15 ani, s-au răsfrânt asupra părinţilor săi. Tatăl său a fost nevoit să vândă apartamentul pentru a-l putea ajuta pe adolescent, iar pentru că necazurile nu vin niciodată singure, mama tânărului a rămas infirmă în urma unui accident grav.

Manelele le-au adus moartea: tânărul ucis în Vulcan este a doua victimă a scandalurilor din localurile cu lăutari         Claudiu Blaj (26 de ani) şi-a pierdut viaţa în urma unei altercaţii petrecute, duminică dimineaţă, într-un bar pentru amatorii de manele din municipiul Vulcan. În decembrie 2013, Mădălin Vizitiu, un alt tânăr hunedorean, a fost înjunghiat mortal, în urma unui scandal similar, izbucnit într-un bar de muzică lăutărească şi manele din Ostrov (Haţeg).

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite