O hunedoreancă a fost lăsată fără bani după ce a primit o tânără în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de aproximativ 20 de ani este căutată de poliţişti după ce a furat din locuinţa unei femei de 76 de ani, din Hunedoara, peste 5.500 de lei.

O bătrână din Hunedoara a reclamat la Poliţie că a fost înşelată de o adolescentă, pe care a primit-o în locuinţă.

Ea a relatat că la uşa apartamentului ei s-a prezentat o femeie de aproximativ 20 de ani, care s-a recomandat ca fiind angajata unui supermerket şi va oferi cadouri persoanelor în vârstă, cu ocazia sărbătorilor.

„După plecarea tinerei din apartament, partea vătămată a constatat că din locuinţă îi lipsesc diferite sume de bani (920 euro, 55 de dolari USA şi 1.380 de lei). În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt, poliţiştii efectuând cercetări în vederea identificării suspectei şi a recuperării prejudiciului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Două adolescente din Hunedoara au jefuit o femeie, furându-i bijuteriile

O hunedoreancă în vârstă de 75 de ani a fost jefuită de două adolescente, care s-au prezentat la uşa ei pentru a-i vinde produse cosmetice. Profitând de neatenţia femeii, tinerele i-au furat bijuterii în valoare de peste 2.200 de lei.

Culmea sărăciei: o pensionară s-a apucat de furat portofele în Hunedoara

O femeie în vârstă de 61 de ani, din Hunedoara, va fi cercetată penal pentru furt. Pensionara a sustras portofelul unei hunedorence, aflată la cumpărături.

Cel mai mare porc tăiat înaintea sărbătorilor într-un sat din Hunedoara a fost furat pe bucăţi dintr-o afumătoare

Mezelurile şi bucatele dintr-un porc de peste 240 de kilograme, tăiat zilele trecute de o familie din Nădăştia de Jos, au fost furate de hoţi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite