O femeie din Deva a fost înşelată cu o sumă importantă după ce a primit în casă doi falşi instalatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din municipiul Deva a reclamat că a fost înşelată de doi falşi instalatori, pe care i-a primit în locuinţa ei.

O localnică din Deva s-a prezentat la Poliţie pentru a reclama că miercuri, doi bărbaţi necunoscuţi, sub pretextul faptului că „verifică instalaţia sanitară”, au pătruns, cu acordul său, în locuinţa acesteia, iar din sertarul unui corp de mobilier din cameră i-au sustras aproximativ 5.400 de lei.

„În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi continuă cercetările, în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii recomandă oamenilor ca, înainte de a permite accesul în locuinţă unor persoane necunoscute, să solicite întotdeauna acestora să prezinte cartea de identitate şi legitimaţia de serviciu.

„Fiţi circumspecţi la astfel de prestatori de servicii, mai ales dacă nu aţi solicitat în prealabil sau dacă nu a fost anunţat din timp de administratorul de bloc/şeful de scară. Solicitaţi întotdeauna, pe loc, o chitanţă/factură pentru orice fel de serviciu prestat la domiciliu. Refuzul sau sustragerea persoanei de a vă furniza o chitanţă în schimbul banilor primiţi, să vă dea certitudinea că activitatea acestora este ilegală”, a informat rreprezentantul IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Alertă lângă Autostrada Deva - Sibiu. Malul râului Orăştie s-a surpat sub podul autostrăzii FOTO

Adolescentă de 14 ani dată dispărută de familie, după ce a fugit de acasă în urmă cu patru zile

Anamaria Gavrilă, deputat AUR: „M-am întors acasă după 15 ani în străinătate. A fost o coincidenţă” VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite