O adolescentă din Simeria este căutată de familie de o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Lemnaru. SURSA: IPJ HUNEDOARA.
Andreea Lemnaru. SURSA: IPJ HUNEDOARA.

Andreea Lemnaru, o elevă de 14 ani din Simeria, a fost dată în urmărire naţională, după ce a fugit de acasă în 14 februarie.

Părinţii minorei au reclamat la Poliţie dispariţia acesteia. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, Andreea Lemnaru a plecat de la domiciliu în dimineaţa de 14 februarie. Trebuia să ajungă la cursurile liceului din Simeria, unde studiază, dar nu a mai fost văzută de la acea dată.

"Eleva a mai fost plecată voluntar de la domiciliu fără acordul părinţilor, fiind depistată de poliţişti pe raza judeţului. Ea prezintă următoarele semnalmente: 1,68 de metri înălţime, 70 kg., păr lung, blond-şaten, ochi căprui, iar la data dispariţiei purta pantaloni jeans de culoare închisă şi geacă de fâş", a informat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.


Poliţiştii au căutat-o pe adolescenţă, dar fără rezultat, motiv pentru care ea a fost dată în urmărire naţională. Persoanele care pot oferi informaţii care să ducă la găsirea fetei sunt rugate să apeleze la 112.
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite