O adolescentă de 16 ani a dispărut de la domiciliu. Familia a dat-o în urmărire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Stan, o adolescentă de 16 ani, din Hunedoara, este căutată de poliţişti, după ce vineri a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Familia îngrijorată a dat-o în urmărire naţională.

UPDATE: Adolescenta a fost găsită. "Azi, în jurul orei 11:00, mama minorei Stan Bianca împreună cu aceasta s-au prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara”, a informat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Minora va fi audiată.

Viveri seara, părinţii unei minore de 16 ani, din Hunedoara, au reclamat la Poliţie faptul că fiica lor a plecat de acasă şi nu mai poate fi contactată telefonic.

La data dispariţiei, Bianca Stan era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de trening de culoare albastru deschis, un hanorac cu glugă de culoare gri cu roz, prevăzut cu nasturi şi fermoar în jurul gâtului, iar în picioare purta o pereche de ghete negre. 

"Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorei, însă fără rezultat. Din acest motiv, minora a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânăra are ca semnalmente: înălţimea 1.60 - 1.65 m, ochi albaştri, faţa rotundă, părul lung până în zona umerilor, vopsit maro închis, ten deschis. Cei care pot da informaţii utile pentru găsirea ei sunt rugaţi să apeleze Serviciul de Urgenţă 112.


Vă recomandăm şi:

Cadavrul Dalianei Rădoi, eleva dispărută în Retezat, a fost găsit în Lacul Gura Apei

Cadavrul elevei Daliana Rădoi a fost scos la suprafaţa Lacului Gura Apei din Retezat. Eleva fusese dată dispărută din 20 august, după ce a părăsit grupul cu care se afla într-o excursie în Parcul Naţional Retezat.

Adolescenta dispărută în Munţii Retezat, căutată de peste 70 de salvamontişti, jandarmi montani şi de un elicopter

O adolescentă de 14 ani este căutată de miercuri, după ce s-a pierdut de grupul de turişti cu care se afla într-o expediţie în Parcul Naţional retezat. Dispariţia fetei a fost semnalată în zona Barajului Gura Apei, 73 de salvamontişti, jandarmi montani, pompieri şi pădurari, cu câini de salvare şi cu bărci pneumatice pornind în căutarea ei.

Anchetă penală în cazul elevei dispărute în Retezat. Sunt cercetaţi cei care ar fi putut-o ajuta, dar au lăsat-o să plece

A trecut o săptămână de la dispariţia elevei Daliana Rădoi, în Parcul Naţional Retezat. Fata de 14 ani nu a fost găsită, dar poliţiştii susţin că vor fi continuate căutările. În plus, au deschis un dosar penal, în care fac cercetări pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Cazul elevei dispărute în Retezat: căutătorii fetei au scanat adâncimile Lacului Gura Apei cu un sonar

Daliana Rădoi, adolescenta de 14 ani data dispărută în urmă cu o săptămână dintr-o tabără de copii din Retezat, a fost căutată şi astăzi, fără success. Poliţiştii au folosit câini dresaţi special pentru găsirea persoanelor dispărute, dar şi un sonar, cu care a fost sondat fundul lacului Gura Apei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite