Jandarmii au confiscat un camion plin cu lemne tăiate ilegal dintr-o pădure din masivul Parâng

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autocamion încărcat cu peste 23 metri cubi lemne tăiate ilegal din Parâng a fost confiscat, în urma unui control efectuat de către jandarmii montani.

Jandarmii montani din cadrul Postului Parâng au depistat pe drumul forestier Voievodu, din munţii Şureanu, trei persoane, domiciliate în oraşele Petrila şi Uricani, care transportau cu un autocamion material lemnos, de esenţă molid.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii montani au constatat că transportul materialului lemnos se efectua ilegal, conducătorul autocamionului neputând prezenta avizul de însoţire şi nici documente din care să reiasă ca materialul lemnos a fost tăiat legal. Jandarmii montani au solicitat prezenţa la faţa locului a reprezetanţilor ocolului silvic, precum şi reprezentanţilor Gărzii Forestiere. În urma măsurătorilor efectuate de aceştia, a rezultat că în autocamion se afla 23,41 metri cubi de molid. Jandarmii montani au întocmit în cauză acte de constatare cu privire la săvârşirea faptelor de furt şi tăiere ilegală de material lemnos care au fost înaintate pentru continuarea cercetărilor organelor competente”, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

Întreaga cantitate de lemne şi autocamionul utilizat pentru transport au fost ridicate în vederea confiscării.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Masivul Parâng străluceşte după prima ninsoare. Splendoarea iernii în ţinutul momârlanilor

VIDEO Prima ninsoare peste Ţinutul Pădurenilor. Priveliştile de poveste ale şoselei spre Lunca Cernii

VIDEO Drumul spre Poiana Răchiţelii, asfaltat complet. Cum se ajunge în satul pitoresc al pădurenilor

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite