Interlopii care au nenorocit un poliţist pentru a se răzbuna pe el îşi află sentinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procesul celor doi a fost judecat la Tribunalul Hunedoara.
Procesul celor doi a fost judecat la Tribunalul Hunedoara.

Tribunalul Hunedoara a încheiat cercetarea judecătorească a celor doi hunedoreni, arestaţi preventiv din luna februarie a acestui an, după ce au vrut să se răzbune pe fostul lor anchetator, Paul Obreja şi au provocat accidentul în care acesta a fost la un pas de moarte.

Sergiu Ardelean şi Ioan Neag, cei doi tineri acuzaţi că au încercat să omoare un poliţist, provocând un accident rutier în urma căruia acesta a ajuns în stare critică la spital, îşi vor afla sentinţa pe 20 octombrie.

Tribunalul Hunedoara, unde cei doi sunt judecaţi, a încheiat cercetarea judecătorească şi a amânat pronunţarea unei soluţii în dosar.

În dimineaţa zilei de 8 februarie, poliţistul Paul Obreja a fost implicat într-un accident rutier pe DN66 Haţeg - Călan. Şeful de post fusese urmărit de doi tineri, care încercau să se răbune pe el, pentru că i-a anchetat pentru mai multe infracţiuni. În apropiere de Haţeg, într-o curbă la dreapta, maşina în care se aflau cei doi tineri a lovit autoturismul aflat în faţa sa, condus de un Paul Obreja.

În urma impactului, maşina poliţistului a derapat şi a ieşit în decor. Acesta a fost lăsat să zacă pe caldarâm, mai mult mort decât viu, în timp ce autorii accidentului, Ioan Neag şi Sergiu Ardelean, au fugit de la locul faptei.

La scurt timp, la locul accidentului a apărut mama unuia dintre tineri, care a afirmat că ea se afla la volan. S-a dovedit însă că femeia a minţit, iar ulterior, fiul ei şi complicele acestuia au fost reţinuţi de poliţişti şi trimişi după gratii.


Vă recomandăm şi:

Poliţistul căzut victimă interlopilor a fost supus unor intervenţii chirurgicale complexe. Colegii i-au venit în ajutor

Paul Obreja (32 de ani), poliţistul rănit grav într-un accident rutier provocat de doi tineri care au vrut să se răzbune pe el, se află în continuare în spital, în Timişoara. A fost operat la coloana vertebrală şi la scalp. Costurile intervenţiilor chirurgicale sunt mari, dar în sprijinul acestuia au vebit colegii săi din Poliţie.

Starea poliţistului Paul Obreja, victima interlopilor, s-a agravat. A fost trimis într-o clinică din Timişoara

Paul Obreja (32 de ani), poliţistul hunedorean devenit ţinta răzbunării unor interlopi, pe care îi cercetase în trecut se află în continuare în stare gravă. Din cauza unor probleme descoperite la coloană, el a fost transferat la o clinică din Timişoara.

VIDEO Poliţistul devenit ţinta interlopilor e în stare gravă. Tatăl tânărului: „Au plănuit să îl omoare”

Cazul poliţistului Paul Obreja, accidentat grav de doi tineri, a stârnit nelinişte în familia acestuia. Ioan Obreja, tatăl poliţistului, susţine că autorii accidentului voiau să îl omoare pe fiul său. Ioan Obreja susţine că cei doi atacatori ai fiului său ar fi vrut să îl scoată din maşina avariată, pentru a-l ucide.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite