Incendiu violent într-o zonă contaminată pe platforma industrială din Călan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fum toxic s-a înălţat deasupra zonei industriale a oraşului Călan, în urma unui incendiu izbucnit pe un teren contaminat cu reziduri de gudron. Locul a fost izolat, iar pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului.

Pompierii au intervenit în această după-amiază pentru a opri un incendiu izbucnit pe un teren al zonei industriale a oraşului Călan. Rezidurile din gudron depozitate aici au luat foc, iar fumul negru şi toxic s-a înălţat deasupra platformei industriale.
 „Echipajul de pompieri cu o autospecială de intervenţie, a constatat că incendiul, fără posibilităţi de propagare, se manifesta pe aproximativ 50 de metri patraţi la deşeuri de gudron, degajând o mare cantitate de fum. Incendiul a fost lichidat în mai puţin de o oră, în urma degajării mari de fum nefiind intoxicată vreo persoană”, a precizat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

La faţa locului au ajuns şi angajaţii Gărzii de Mediu Hunedoara, care au efectuat măsurători ale calităţii aerului şi au prelevat probe de sol. Nu a fost stabilită deocamdată cauza producerii incendiului.


Vă recomandăm şi:

FOTO Incendiu într-un cartier de vile din Deva: o casă cu etaj a fost mistuită     Un incendiu izbucnit în această dimineaţă la o casă cu etaj din municipiul Deva risca să se extindă la mai multe vile din împrejurimi. Peste 20 de pompieri au fost mobilizaţi pentru a opri incendiului.

Un incendiu a mistuit un adăpost de animale: doi cai şi o vacă au murit    Un incendiu a mistuit un adăpost de animale din satul Bunila, iar un cal şi o vacă au murit cuprinşi de flăcări. Pompierii au avut dificultăţi la a ajunge la locul incendiului, din cauza drumului acoperit cu gheaţă şi zăpadă.

Crimă înfiorătoare în Haţeg: un tânăr şi bunica sa au fost ucişi, iar criminalii au încercat să incendieze cadavrele      Moartea tânărului de 28 de ani şi a bunicii sale de 79 de ani, ale căror cadavre au fost descoperite carbonizate în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa, nu a fost cauzată de incendiu. Cei doi au fost victimele unor ucigaşi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite