FOTO: Clanul interlopilor acuzaţi de infracţiuni în Occident a fost trimis în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gruparea condusă de Doru Tukacs, un temut interlop din Satu Mare, şi Andrei Dărămuş, un fost campion naţional la box şi luptător de K1, a fost trimisă astăzi în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, cu propunere de prelungire a duratei arestării preventive.

Citeşte şi:

Capii lumii interlope acuzaţi de trafic de utilaje furate din Franţa au fost trimişi în instanţă

Cei 16 membri ai reţelei infracţionale au fost aduşi în cătuşe la Tribunalul Hunedoara, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Ei au cerut instanţei să fie judecaţi în stare de libertate. Instanţa se judecă astăzi solicitarea de prelungire a arestării preventive pe numele lor.

"Instanţa a admis sesizarea privind prelungirea măsurii arestării preventive formulată de DIICOT – Biroul Teritorial Hunedoara şi a dispus prelungirea măsurii arestării preventive cu 30 de zile, a celor 16 inculpaţi.

Întrucât inculpaţii au declarat recurs dosarul va fi înaintat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea soluţionării recursurilor",
a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Ţepe de milioane de euro, date de „boschetari” puşi în fruntea firmelor controlate de o grupare româno-arabă

JUSTIŢIE: Dosarele celor mai temuţi interlopi hunedoreni au fost trase pe linie moartă

Interlopii au fost anihilaţi la mijlocul lunii ianuarie, în urma unei operaţiuni pregătită de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, la scurt timp după ce furaseră trei tractoare din Franţa, în valoare de peste 130.000 de euro, pentru a le vinde în Ungaria şi România contra sumei de 40.000 de euro.

Ei sunt acuzaţi de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave şi asociere la comiterea unor infracţiuni de crimă organizată, fiind cercetaţi şi pentru alte fapte grave.

image
image

Liderul reţelei, Doru Tukacs, are un trecut infracţional impresionant. A fost implicat în contrabanda cu ţigări ucrainene, în traficul de persoane (prostituate) şi în perceperea de taxe de protecţie de la patroni de localuri din Satu Mare. A fost cercetat, spun procurorii, şi pentru vămătare corporală deosebit de gravă, ultraj, lovire şi alte violenţe.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite