Florentina Marincu a fost aleasă cea mai bună sportivă a anului, în Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florentina Marincu. ARHIVĂ.
Florentina Marincu. ARHIVĂ.

Atleta Florentina Marincu (17 ani) a fost desemnată sportiva anului 2013 în judeţul Hunedoara, potrivit Direcţiei pentru Tineret şi Sport a judeţului Hunedoara. Florentina Marincu a obţinut anul trecut două titluri mondiale la juniori II, în probele de săritură în lungime şi triplusalt.

Florentina Marincu a primit titlul de cel mai bun sportiv al anului 2013, în judeţul Hunedoara, într-un clasament realizat de Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Hunedoara.

În luna iunie a anului trecut Florentina Marincu a obţinut două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Atletism Juniori II desfăşurate la Doneţk, în Ucraina. Atleta din comuna hunedoreană Şoimuş, legitimată la Clubul Sportiv „Cetate” din Deva, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, atât în proba de triplusalt (cu o săritură de 13,75 metri), cât şi la săritura în lungime, unde a reuşit 6,42 metri.

Florentina Marincu este antrenată de Nicolae Alexe.
Potrivit clasamentului realizat de Direcţia pentru Tineret şi Sport a Judeţului Hunedoara cele mai mari performanţe au fost obţinute de sportivi la box, tir cu arcul, lupte libere, gimnastică artistică şi atletism.

Vă recomandăm şi:

Povestea fetei de aur din Şoimuş: Florentina Marincu a cucerit două titluri mondiale, după ce iarna fusese nevoită să se antreneze în parc şi pe holul şcolii

VIDEO Mircea Lucescu: primii ani de antrenorat la Corvinul Hunedoara şi un interviu de poveste, din 1981

FOTO Ce dezvăluiau cele mai admirate imagini din istoria echipei Corvinul

Ziua pe care Mihai Leu nu o va uita niciodată

Poveştile sportivilor campioni care au adus faimă Hunedoarei: Mihai Leu, Vasile Stângă şi Daniela Silivaş

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite