Escrocii „de la deratizare” au făcut pagube mari în Deva. Două familii au fost jefuite după ce i-au primit în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi care s-au pretins angajaţi la Deratizare au înşelat mai multe familii din Deva. Una dintre victime a fost jefuită de 8.000 de lei.

Un devean s-a plâns Poliţiei că mama sa, în vârstă de 81 de ani, a permis accesul în locuinţă unor persoane necunoscute, care susţineau că efectuează activităţi de deratizare.

„Cei doi bărbaţi,  profitând de neatenţia proprietarei, i-au sustras 1.900 lei şi 600 dolari, dintr-un sertar al unei comode aflată în sufrageria apartamentului”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 

O femeie în vârstă de 80 de ani, din Deva, a reclamat la rândul ei că a invitat în locuinţă doi necunoscuţi care au afirmat că efectuează activităţi de  deratizare. Cei doi, profitând de neatenţia femeii, i-au sustras din apartament aproximativ 8.000 de lei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

O femeie a fost jefuită de aproape 5.000 de dolari şi 2.000 de euro după ce a primit în locuinţă o escroacă

O tânără a furat aproape 5.000 de dolari şi 8.800 de lei din locuinţa unei femei din Petroşani, după ce s-a prezentat la uşa acesteia ca angajată a unui supermarket ce oferea promoţii.

Un bărbat a fost păgubit de două ori cu un premiu fals: a pierdut 5.600 de lei

Un bărbat a fost înşelat de două ori, la telefon, fiind convins de un necunoscut să transfere peste 5.600 de lei într-un cont bancar. Abia după ce a efectuat operaţiunile, hunedoreanul şi-a dat seama de escrocherie.

Escrocul care a înşelat o femeie cu un premiu fals a mărit suma cerută victimei după ce i-a observat naivitatea

O femeie din Petrila a pierdut 4.700 de lei, după ce a crezut că va primi un premiu de 10.000 de euro, în urma unei discuţii telefonice cu un necunoscut. Iniţial, escrocul a cerut o suma mai mică, însă văzând cât de naivă este victima, a decis să „pluseze”.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite