Eleva dispărută în Retezat a fost căutată şi în Cluj-Napoca, după ce un bărbat a anunţat autorităţile că ar fi văzut-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daliana Rădoi este de negăsit.
Daliana Rădoi este de negăsit.

Un bistriţean a sunat la 112 şi a declarat că a văzut-o pe Daliana Rădoi, adolescenta de 14 ani dispărută de opt zile în Parcul Naţional Retezat. Potrivit spuselor bărbatului, tânăra s-ar fi aflat într-u autocar, în Cluj-Napoca.

Daliana Rădoi este de negăsit de miercuri, 20 august. La o săptămână de la dispariţia fetei, pe munte, în Retezat, un bărbat din Bistriţa a contactat autorităţile din Cluj-Napoca şi a sesizat că a văzut-o pe minoră într-un autocar, în Cluj-Napoca. „Au fost verificate înregistrările video, a fost audiat şi cel care a anunţat că a văzut-o pe minoră şi s-a stabilit că sesizarea primită nu se confirmă”, a precizat Laura Bradu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pe lângă acţiunile de căutare a elevei de 14 ani, care vor continua, poliţiştii au deschis o anchetă penală. „În urma dispariţiei copilei, a fost înregistrat un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, a mai informat reprezentanta IPJ Hunedoara. Mai multe persoane au fost audiate în acest dosar. Fata putea fi ajutată de muncitorii pe care i-a întâlnit în ziua dispariţiei, la un canton din Retezat, însă oamenii au lăsat-o să plece singură, noaptea, pe drumul care traversa o zonă sălbatică şi greu accesibilă.

Daliana Rădoi, aflată în grija unui centru de plasament din Lupeni,  a dispărut în 20 august, din tabăra organizată de un preot în Poiana Pelegii, din Parcul Naţional Retezat.

Fata care provine dintr-un centru de plasament din Lupeni fusese văzută pentru ultima dată, în zona lacului Gura Apei. Preotul Cristian Olariu, cel care conducea tabăra, susţine că fata a plecat fără ca vreun membru al grupului de 25 de copii şi însoţitorii lor să ştie despre intenţiile ei. Avea cu ea doar ghiozdanul în care îşi ţinea lucrurile personale, iar după dispariţia ei cei din tabără s-au gândit că Daliana s-a îndreptat spre centrul de plasament din Lupeni, unde, însă, nu a mai ajuns.


Vă recomandăm şi:

Anchetă penală în cazul elevei dispărute în Retezat. Sunt cercetaţi cei care ar fi putut-o ajuta, dar au lăsat-o să plece

A trecut o săptămână de la dispariţia elevei Daliana Rădoi, în Parcul Naţional Retezat. Fata de 14 ani nu a fost găsită, dar poliţiştii susţin că vor fi continuate căutările. În plus, au deschis un dosar penal, în care fac cercetări pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Cazul elevei dispărute în Retezat: căutătorii fetei au scanat adâncimile Lacului Gura Apei cu un sonar

Daliana Rădoi, adolescenta de 14 ani data dispărută în urmă cu o săptămână dintr-o tabără de copii din Retezat, a fost căutată şi astăzi, fără success. Poliţiştii au folosit câini dresaţi special pentru găsirea persoanelor dispărute, dar şi un sonar, cu care a fost sondat fundul lacului Gura Apei.

Adolescenta dispărută în Munţii Retezat, căutată de peste 70 de salvamontişti, jandarmi montani şi de un elicopter

O adolescentă de 14 ani este căutată de miercuri, după ce s-a pierdut de grupul de turişti cu care se afla într-o expediţie în Parcul Naţional retezat. Dispariţia fetei a fost semnalată în zona Barajului Gura Apei, 73 de salvamontişti, jandarmi montani, pompieri şi pădurari, cu câini de salvare şi cu bărci pneumatice pornind în căutarea ei.

VIDEO Tragedie în Retezat: un lector universitar din Iaşi a murit pe Vârful Judele

Un lector universitar din Iaşi, care însoţea un grup de studenţi într-o expediţie pe munte, în Parcul Naţional Retezat, a murit astăzi pe Vârful Judele.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite