Echipajele ISU Hunedoara deţin recordul naţional la viteza de reacţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipajele ISU Hunedoara au avut în 2013 peste 7.000 de intervenţii. ARHIVĂ.
Echipajele ISU Hunedoara au avut în 2013 peste 7.000 de intervenţii. ARHIVĂ.

Echipajele de prim ajutor şi cele de Descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara se află pe primele locuri în ţară în ce priveşte promptitudinea cu care au intervenit la solicitările pentru cei care au avut nevoie de ele.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara s-a clasat pe primul loc la nivel naţional în ceea ce priveşte timpul mediu de răspuns la intervenţiile care implică participarea echipajelor de prim ajutor medical şi descarcerare.

„Echipele hunedorene s-au încadrat într-un timp mediu de răspuns de 7 minute, în timp ce, la nivel naţional timpul mediu de răspuns este de 11 minute”, a informat căpitanul Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Timpul de răspuns înseamnă intervalul scurs de la primirea apelului şi până la sosirea echipajelor de intervenţie la locul producerii evenimentului.

Performanţele stabilite pentru anul 2013 au fost obţinute, potrivit reprezentanţilor instituţiei, ca urmare a amplasării strategice a subunităţilor de pompieri în judeţul Hunedoara şi a autospecialelor moderne cu care a fost dotat ISU Hunedoara în ultimii ani. În anul 2013, echipele de prim ajutor şi descarcerare ale ISU Hunedoara au intervenit la peste 7.000 de cazuri.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Accident grav în Hunedoara. O femeie a ajuns cu maşina într-o râpă        Un accident rutier, soldat cu rănirea unei femei, s-a petrecut în această dimineaţă la ieşirea din municipiul Hunedoara, în zona localităţii Peştişu mic. Victima a fost salvată de o localnică aflată la cules de urzici în împrejurimi, care a sunat imediat la 112.

VIDEO Panică în spitalul din Haţeg. Acoperişul s-a prăbuşit din cauza vijeliei        Aproape 1.000 de metri pătraţi din acoperişul spitalului din Haţeg au fost afectaţi de o vijelie puternică înregistrată în această după-amiază. O parte din acoperiş s-a prăbuşit, iar în cădere a spart mai multe ferestre, a rupt cabluri, a distrus maşini şi garduri.

Două case de vacanţă au ars în staţiunea Straja şi în Poieniţa Voinii        Două case de vacanţă au ars în ultimele ore, din cauza neglijenţei proprietarilor lor. Primul a avut loc la o cabană din staţiunea Straja şi a fost oprit de pompieri, înainte ca flăcările să se extindă la imobilele vecine. Flăcările au cuprins şi acoperişul unei case de vacanţă din Ţinutul Pădurenilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite