Drumul Lacului Cinciş, coşmar pentru şoferi. Cât mai au de aşteptat repararea şoselei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serpentinele drumului spre Lacul Cinciş, unul dintre sectoarele reparate în ultimii ani. ADEVĂRUL
Serpentinele drumului spre Lacul Cinciş, unul dintre sectoarele reparate în ultimii ani. ADEVĂRUL

Drumul de pe malul Lacului Cinciş, Hunedoara, se numără printre sectoarele rutiere care nu au putut fi reabilitate în ultimii ani.

Turiştii care se îndreaptă spre Lacul Cinciş din Hunedoara mai au de aşteptat mai multe săptămâni până când vor putea circula în condiţii civilizate pe drumul judeţean de pe malul apei.

Din ianuarie 2018, şapte kilometri ai şoselei (DJ 687 D) au fost preluaţi în administrare de Primăria Teliucu Inferior, beneficiara unei investiţii de instalare a reţelei de apă şi canalizare în zona de pe malul Lacului.

GALERIE FOTO - DRUMUL SPRE CINCIŞ

VIDEO  - DRUMUL DE PE MALUL LACULUI CINCIŞ

VIDEO - LACUL CINCIŞ, IMAGINI AERIENE

În acest timp, pe tronsonul de pe malul lacului au fost derulate lucrări la infrastructura de utilităţi şi doar câteva reparaţii minore la drumul afectat de lucrările la reţeaua de apă şi canalizare.

Viaţa în mijlocul sălbăticiei. Cum trăiesc singurii locuitori ai satelor fantomă din pădurile Lacului Cinciş VIDEO

Fenomene paranormale pe Lacul Cinciş. Previziunea sumbră a lui Arsenie Boca şi cele mai stranii întâmplări VIDEO

Misterul neelucidat de pe fundul Lacului Cinciş. Aici s-ar fi aflat mormântul mamei lui Ioan de Hunedoara

La începutul lunii mai, Consiliul Judeţean Hunedoara a anunţat că din 31 mai va prelua în administrare sectorul de drum judeţean şi va începe reparaţiile acestuia.


Drumul de pe malul Lacului CInciş. ADEVĂRUL

„În vederea recepţionării lucrărilor de infrastructură derulate de Primăria Teliucu Inferior, dar şi pentru predarea sectorului de drum către Consiliul Judeţean Hunedoara, administraţia locală se obligă ca, până la data de 31 mai 2022, să efectueze lucrări de readucere la starea iniţială. Ulterior, Consiliul Judeţean Hunedoara, ca administrator al drumului, va executa lucrări de întreţinere şi reparaţii”, informa Consiliul Judeţean Hunedoara.


Drumul spre Lacul Cinciş. ADEVĂRUL.

drumul spre lacul cincis foto daniel guta adevarul

Şoseaua nu a putut fi preluată până în prezent de Consiliul Judeţean Hunedoara , deoarece, susţine Costel Avram – administratorul public al judeţului, primăria nu a finalizat lucrările la utilităţi. Abia după ce va face recepţia acestora, aşteptată pentru următoarele zile, drumul va putea reintra în administrarea CJ Hunedoara.


Lacul Cinciş. VIDEO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL

„Consiliul Judeţean Hunedoara a înscris acest sector de drum pe lista principală a proiectelor care primesc finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Valoarea totală a proiectului care vizează reabilitarea celor 15 kilometri de drum judeţean este de 28,6 milioane de lei”, a informat Consiliul Judeţean Hunedoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Seceta a transformat radical lacul Cinciş din Hunedoara. Priveliştea uimitoare a bisericii inundate unde altădată ajungeau vaporaşele VIDEO

Blestemul bisericii scufundate în Lacul Cinciş. „Vara, din cauza secetei, turla ei rămânea deasupra apei”

Misterul neelucidat de pe fundul Lacului Cinciş. Aici s-ar fi aflat mormântul mamei lui Ioan de Hunedoara

Fenomenul creat în jurul Lacului Cinciş care a transformat profund întregul ţinut VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite