Două prostituate și-au jefuit clientul în parcare. Șoferul a trecut peste rușine și a reclamat Poliției

0
0

Un șofer a reclamat Poliției că a rămas fără toți banii din portofel, după ce a apelat la serviciile sexuale oferite de două prostituate pe marginea unui drum național din Hunedoara.

Prostituție pe marginea DN 66. Foto: Daniel Guță. ARHIVĂ
Prostituție pe marginea DN 66. Foto: Daniel Guță. ARHIVĂ

Două femei care practicau prostituția în parcările de pe Drumul Național 66 Simeria – Hațeg au fost reținute de polițiști pentru furt. Victima lor a fost un șofer în vârstă de 50 de ani, din județul Timiș, care a apelat la serviciile sexuale oferite de acestea.

Ulterior, bărbatul le-a reclamat polițiștilor că după ce a mers împreună cu cele două femei, una în vârstă de 30 de ani și cealaltă de 46 de ani, într-o zonă de la intrarea în localitatea Ruși, pentru a întreține relații sexuale, a constatat faptul că din portofelul pe care îl avea asupra lui îi lipsesc 1.100 de lei și 200 de euro.

„În urma verificărilor în teren, poliţiştii au identificat cele două femei, ambele din orașul Călan. Ele au fost conduse la sediul Poliției Orașului Hațeg pentru audieri, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Totodată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bretea Română au luat măsura sancționării contravenţionale a celor două femei”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Prostituate reclamate la Poliție

În județul Hunedoara, mai mulți bărbați au reclamat că au căzut victime infracțiunilor comise de persoanele la care au apelat pentru a primi favoruri sexuale contracost, fiind jefuiți sau agresați.

Cel mai recent caz, petrecut în urmă cu o săptămână, este al unui localnic din Petroșani care s-a plâns Poliției că a fost jefuit și lovit cu mașina de două tinere, pe care le-a acostat pe centura municipiului, știind că acestea își ofereau serviciile sexuale. Bărbatul a reclamat că a fost deposedat de 1.300 de lei, iar când a cerut socoteală femeilor încercând să le oprească înainte ca ele să plece cu mașina dintr-o benzinărie, tânăra aflată la volan l-a luat pe capota autoturismului.

Un alt hunedorean s-a plâns Poliției că a fost agresat după ce a apelat la serviciile oferite de o escortă. Când a ajuns în apartamentul închiriat, clientul a întâlnit un bărbat travestit în femeie, care l-a lovit cu un bici peste față, motivând că a fost deranjat de numeroasele apeluri primite la primele ore ale dimineții.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite