Două femei au fost la un pas de a fi înşelate. Escrocii s-au recomandat drept fiii lor şi le-au cerut zeci de mii de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Escrocii au eşuat în tentativa de a înşele două vârstnice, folosind metoda „accidentul”, după ce s-au prezentat drept fiii victimelor.

Poliţiştii din Hunedoara au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 68 de ani, că a fost contactată telefonic, de un necunoscut, care folosind apelativul „mama”, i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier produs pe trecerea de pietoni, în urma căruia a accidentat o persoană care traversa regulamentar, se află la poliţie, iar pentru ca să scape trebuie să plătească suma de 30.000 euro.

„După această convorbire telefonică persoana apelată a luat legătura cu fiul ei, căruia, relatându-i cele întâmplate, i-a confirmat că acesta nu are astfel de probleme, fiind îndrumată să sesizeze de îndată poliţia”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

O altă femeie, în vârstă de 71 de ani, din municipiul Hunedoara, da reclamat, de asemenea, că a fost contactată telefonic, de un necunoscut care folosind apelativul „mama”, i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier produs pe trecerea de pietoni, în urma căruia a accidentat o bătrână care traversa regulamentar, iar pentru ca să scape trebuie să plătească suma de 15.000 euro.

„Femeia a crezut că nepotul ei aflat în Germania are aceste probleme şi a luat legătura telefonică cu nepoata sa, care, relatându-i cele întâmplate, i-a confirmat că acesta nu are astfel de probleme, fiind îndrumată să sesizeze poliţia”, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Închisoare pentru traficarea celui mai mare tezaur de monede dacice, furat din Sarmizegetusa Regia. Comoara de patru milioane de euro a rămas ascunsă

Marele secret al „eroului” care a predat 1,2 kilograme de Kosoni. Nemulţumit de oferta statului, bărbatul a traficat în Occident o comoară fabuloasă

VIDEO Secretul celor 139 de Kosoni din aur găsiţi de copii într-o vizuină a fost aflat în anchetarea lui Adrian Stoicoi


 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite