Două familii nevoiaşe din Deva au fost  ajutate de poliţişti înainte de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii hunedoreni au avut iniţiativa de a sprijini două familii din Deva, care trăiesc în condiţii precare. Una dintre familiile vizitate de poliţişti are 14 copii şi o situaţie materială precară.

Încărcaţi cu daruri, mai mulţi poliţişti hunedoreni au trecut pragul locuinţelor a două familii din Deva, pentru a le ura Sărbători fericite.

Prima familie vizitată de poliţişti este întreţinută doar de mamă, care creşte singură şase copii (trei băieţi şi trei fete), cu vârste cuprinse între doi şi 17 ani.

„Cele şapte suflete au locuit până de curând într-o cameră-cămin de pe strada Depozitelor din Deva, fiind sprijiniţi material de poliţişti de mai multe ori în ultimul an, când oamenii legii i-au vizitat pentru a le oferi ajutorul lor. De curând, micuţii au primit o locuinţă socială, iar poliţiştii au ţinut să îi viziteze în “casă nouă” – aducându-le, în prag de sărbătoare, cele necesare unei mese îmbelşugate”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

A doua familie vizitată de poliţişti numără 14 copii cu vârste cuprinse între doi şi 27 de ani. În urma unei colecte benevole, poliţiştii au cumpărat alimente şi dulciuri, pe care le-au oferit celor mici.


Vă recomandăm şi:

Cei mai frumoşi români. Poliţistul Florin Bolosin a înfiat doi copii şi s-a luptat pentru pruncul lepădat în ghenă

Florin Bolosin s-a implicat din suflet în cazul cutremurător al pruncului abandonat într-un tomberon, de propria mamă. Este poliţist în Deva, iar la auzul veştii că nou-născutul a fost găsit în containerul de gunoi, mai mult mort decât viu, a pornit imediat spre Petroşani, cu gândul de a-l salva. A vrut să îi ofere o familie copilului, una din care mai fac parte doi copii înfiaţi de poliţist.

Cazul cutremurător al pruncului aruncat în ghenă are un final imprevizibil: un poliţist, tată a trei copii, vrea să îl înfieze

Impresionat de situaţia nou-născutului găsit în această dimineaţă zbătându-se între viaţă şi moarte, după ce fusese lăsat într-un tomberon de propria mamă, un poliţist din Deva este decis să înfieze copilul.

Povestea poliţistului-preot Bogdan Niţu, părintele care slujeşte în biserica din curtea Poliţiei Judeţene Hunedoara

Bogdan Niţu (37 de ani) este poliţist, dar şi preot, iar de câteva zile slujeşte în prima biserică ortodoxă construită în curtea unui sediu de poliţie din România, un lăcaş de cult situat la doar câteva zeci de metri de biroul său.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite