Devenii sunt chemaţi să ridice ajutoarele UE. 3.000 de familii au primit alimentele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 3.000 de localnici din Deva au ridicat alimentele distribuite prin programul UE. ARHIVĂ.
Peste 3.000 de localnici din Deva au ridicat alimentele distribuite prin programul UE. ARHIVĂ.

Primăria Deva a anunţat reluarea distribuirii ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană. Până în prezent, peste 3.000 de familii din municipiu au intrat în poseseia alimentelor.

Administraţia locală din Deva a anunţat continuarea distribuirii ajutoarelor alimentare prin programul susţinut de Uniunea Europeană, către persoanele care au primit cupoane din partea Guvernului, dar şi către categoriile de persoane eligibile, pe liste suplimentare.  

„Până în prezent, 3061 de persoane care au primit cupoane prin poştă au intrat în posesia alimentelor de la UE. De asemenea, au mai primit ajutoare alimentare 146 de persoane eligibile care au fost înscrise pe listele suplimentare. Posesorii de cupoane sunt aşteptaţi la sediul Cantinei Sociale din Deva, str. Titu Maiorescu, nr. 24, pentru a-şi prelua pachetele cu alimente”, au informat reprezentanţii Primăriei Deva.

Programul de distribuţie al ajutoarelor alimentare este de luni până joi, între orele 8:00 şi 16:00 şi vineri între orele 8:00 şi 14:00. Beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate în original şi cuponul, respectiv actul de identitate şi documentele doveditoare privind încadrarea în categoriile eligibile pentru primirea ajutoarelor: certificatele de handicap grav, cupoanele de pensii şi adeverinţele de şomaj.


Vă recomandăm şi:

Alimentele de la UE vor fi distribuite hunedorenilor în Piaţa Dunărea

Hunedorenii aflaţi pe listele beneficiarilor de ajutoare alimentare distribuite anual prin programul iniţiat de Uniunea Europeană pot ridica pachetele cu alimente de la Piaţa Dunărea.

Ajutoarele alimentare de la UE au sosit în Deva. Marţi va începe distribuirea lor

Primăria Deva a anunţat începerea distribuirii ajutoarelor alimentare, acordate prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, începând de marţi, 9 decembrie 2014. Primii beneficiari ai ajutoarelor sunt persoanele care au primit acasă cupoanele emise de Guvernul României.

FOTO “Jocurile foamei” din primele zile ale anului 1990: cum reacţionau hunedorenii în faţa ajutoarelor umanitare trimise din Occident

În săptămânile care au urmat de la răsturnarea regimului Ceauşescu, vreme în care românii se confruntau cu o situaţie ce poate părea de neconceput în prezent, iar teama de foamete era întreţinută de nesiguranţa în care se afla societatea, sosirea primelor ajutoare umanitare trimise în ţară din Occident a creat situaţii incredibile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite