Ajutoarele alimentare de la UE au sosit în Deva. Marţi va începe distribuirea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alimentele pentru persoanele defavorizate vor fi distribuite de marţi, 9 decembrie.
Alimentele pentru persoanele defavorizate vor fi distribuite de marţi, 9 decembrie.

Primăria Deva a anunţat începerea distribuirii ajutoarelor alimentare, acordate prin Programul Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate, începând de marţi, 9 decembrie 2014. Primii beneficiari ai ajutoarelor sunt persoanele care au primit acasă cupoanele emise de Guvernul României.

De marţi, în Deva începe distribuirea ajutoarelor de la Uniunea Europeană.

Ajutoarele alimentare pot fi ridicate în zilele de 9 şi 10 decembrie 2014, între orele 8.00 – 16.00, de la sediul Cantinei Sociale Deva, Str. Titu Maiorescu, nr. 24. Beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cuponul şi actul de identitate în original. Persoanele nedeplasabile pot intra în posesia pachetelor cu alimente pe bază de împuternicire. Persoana delegată trebuie să prezinte, în original, cuponul şi actul de identitate aparţinând beneficiarului, precum şi actul său de identitate, tot în original”, a informat Primăria Deva.

Beneficiarii vor primi ajutoarele ambalate în două cutii identice, a câte 12 kilograme fiecare. Cantitatea de alimente primită în această primă tranşă este destinată pentru 800 de persoane. În zilele următoare, administraţia locală va reveni cu o nouă informare legată de sosirea următoarei tranşe de ajutoare alimentare, precum şi în legătură cu programul de distribuţie.


Vă recomandăm şi:

Contracte de peste un milion de euro pentru Programul "Cornul şi laptele", în şcolile din judeţul Hunedoara

Peste 41.000 de elevi vor beneficia în anul şcolar 2014 - 2015 de alimentele oferite în programul "Cornul şi laptele", derulat în judeţul Hunedoara. Cornurile, biscuiţii şi laptele vor ajunge în şcolile hunedorene începând de luni, 15 septembrie.

Sprijin din Deva pentru copiii sinistraţi în urma inundaţiilor din Serbia

Autorităţile locale din municipiul Deva au lansat un apel către localnici, pentru a veni în ajutorul victimelor inundaţiilor din Serbia. Hunedorenii pot dona alimente nepersiabile şi bunuri pentru sinistraţii din ţara vecină.

Hunedorenii au fost cu greu ţinuţi în frâu la distribuţia alimentelor de la UE

Jandarmii au intervenit pentru a calma spiritele încinse, în prima zi în care au fost distribuite ajutoarele alimentare, în Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite