Descoperire macabră: cadavrul unui bărbat a fost găsit după două luni, în apropiere de Castelul Corvinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Hunedoara, s-a spânzurat într-o pădure din apropierea Castelului Corvinilor, zona Dealului Sânpetru. Trupul său a fost descoperit însă la două luni de la data dispariţiei.

Cadavrul unui bărbat dat dispărut de familie de la începutul lunii februarie a fost descoperit în zona Dealului Sânpetru.

„Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, din Hunedoara, fusese dat în urmărire naţională din luna februarie, după ce familia a reclamat dispariţia sa de la domiciliu. Cadavrul său a fost descoperit într-o pădure din zona Dealului Sânpetru. Din primele cercetări rezultă că bărbatul s-a spânzurat, cu o funie legată în jurul taliei, de un copac. Trupul său se afla la circa trei metri de-asupra solului, în apropiere de o potecă greu accesibilă”, a informat Laura Bradu, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacţie.


Vă recomandăm şi:

Tragedie în Lupeni: un bărbat a murit ars într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa

Un hunedorean în vârstă de 60 de ani, din localitatea Lupeni, a murit în urma unui incendiu care i-a cuprins apartamentul în care locuia.

Tragedie în Lupeni: un copil de şapte ani a murit după ce s-a prăbuşit de la etaj

O minoră în vârstă de şapte ani a căzut de la etajul al treilea, al blocului în care locuia împreună cu familia. Copilul fusese lăsat nesupravegheat de părinţi.

Dramă transformată în tragedie: O femeie suferindă de cancer s-a sinucis

Tragedia s-a petrecut în Lupeni. Victima a fost găsită spânzurată cu şireturile de la pantofi de un cuier al încăperii în care locuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite