Dedeman a inaugurat magazinul din Hunedoara. Investiţia de 11,5 milioane de euro a adus 170 de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Retailerul Dedeman a deschis al 47-lea magazin de materiale de construcţii şi amenajări interioare în Hunedoara. Investiţia se ridică la 11,5 milioane de euro.

Dedeman a inaugurat, joi, magazinul de construcţii şi amenajări interioare din Hunedoara, iar de vineri acesta va fi deschis.

Este al 47-lea complex comercial deschis de compania românească, iar potrivit reprezentanţilor Dedeman, investiţia se ridică la 11,5 milioane de euro.

Magazinul, cu circa 170 de angajaţi, are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 12.500 meti pătraţi şi dispune de o parcare de 313 locuri.

Lucrările la construcţia complexului comercial din Hunedoara au început în toamna anului trecut, pe un teren pe care în urmă cu un deceniu dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers NV plănuia să construiască un mall.

În decembrie 2014, Plaza Centers NV a vândut cu 1,2 milioane de euro terenul de 41.000 de metri pătraţi pe care îl deţinea în Hunedoara, către retailerul Dedeman.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Fabrica germană de cablaje auto face angajări masive: 150 de posturi oferite de urgenţă şi alte 1.000 anul viitor

Compania germană Dräxlmaier şi-a extins activitatea fabricii din Hunedoara şi anunţă angajări masive: 150 de locuri de muncă sunt oferite în prezent, iar potrivit estimărilor, pentru anul viitor vor fi scoase la concurs alte 1.000 de joburi.

Yang Xi, fostă profesoară de matematică din China, manager în România: „Tinerii ar trebui să rămână în ţară”

Peste 120 de elevi din Deva învaţă să construiască biciclete la o fabrică din Deva, al cărei administrator este Yang Xi, o fostă profesoară de matematică din China, stabilită de aproape două decenii în România. Managerul de origine chineză îi sfătuieşte pe tineri să rămână în ţară şi să pregătească din timp pentru o carieră şi pentru viaţă.

Investiţie în impas: ce se întâmplă cu proiectul viitoarei fabrici de biciclete din Haţeg, unde vor lucra 950 de oameni

Compania NextCity anunţa în august că începând de anul viitor va începe construirea unei fabrici de biciclete în Haţeg, unde vor fi angajaţi 950 de oameni. Potrivit primarului Haţegului, Marcel Goia, investitorul nu a mai primit ajutor din partea statului român, astfel că înfiinţarea noii fabrici de biciclete este pusă în prezent sub semnul întrebării.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite