Criminalul din Peştera Vacii a fost condamnat. Şi-a ucis fosta iubită şi i-a lăsat cadavrul să putrezească în râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ.
FOTO: Daniel Guţă. ARHIVĂ.

Costin Munteanu, arestat pentru uciderea unei femei al cărei cadavru a fost descoperit în stare de putrefacţie în apropierea unei peşteri, a fost condamnat la închisoare, prin sentinţă definitivă. Curtea de Apel Alba Iulia a majorat pedeapsa de 13 ani de închisoare, pe care hunedoreanul a primit-o, în decembrie 2016, în procesul judecat pe fond la tribunal.

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat sentinţa definitivă în dosarul în care Costin Munteanu a fostacuzat că şi-a ucis fosta concubină şi i-a ascuns cadavrul în Peştera Vacii.

„Instanţa a admis apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara împotriva sentinţei, pronunţată de Tribunalul Hunedoara în 7 decembrie 2016 şi a majorat de la 13 ani închisoare la 15 ani închisoare pedeapsa pentru omor aplicată inculpatului”, a informat Curtea de Apel Alba Iulia. Criminalul va trebui să achite daune morale şi materiale familiei victimei, precum şi cheltuieli de juecată, de peste 65.000 de lei.

Ancheta crimei de care Costin Munteanu a fost acuzat s-a întins pe durata unui an. În luna aprilie a anului 2015, un localnic a anunţat autorităţile după ce, aflat pe munte, în Cheile Roşia din zona Văii Jiului, a descoperit cadavrul unei femei.

„Poliţiştii au stabilit că este trupul este al unei femei în vârstă de aproximativ 40 - 45 ani, al cărei cadavru se afla în stare avansată de putrefacţie, la circa 10 metri de intrarea în Peştera Vacii. Femeia nu avea acte de identitate sau alte bunuri asupra sa”, informau la acea vreme reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Anchetatorii au stabilit ulterior că victima a fost ucisă, prin mai multe lovituri cu un corp contondent, în zona capului. O lună mai târziu, Costin Munteanu a fost arestat preventiv.


Vă recomandăm şi:

Drama fetelor violate de două ori pe săptămână de tatăl pervers. Una dintre victime a cerut salvarea călăului: „Mi-am injectat singură spermă în vagin”

După zece ani petrecuţi în închisoare pentru viol şi incest, Nicolae Şişu a continuat să susţină că este nevinovat în faţa acuzaţiilor aduse şi apoi retractate de fosta sa familie şi a cerut punerea în libertate. Hunedoreanul şi-a molestat ambele fiice, iar ancheta a scos la iveală detalii înfiorătoare, dar şi declaraţii stranii ale victimelor.

Coşmarul adolescentei violate în fosta unitate militară: eleva răpită şi abuzată sexual a scăpat de pervers, fugind goală în stradă

O clădire dezafectată dintr-o fostă unitate militară a fost locul unde o adolescentă de 15 ani, răpită de pe stradă, a fost violată şi supusă perversiunilor sexuale. Ancheta a scos la iveală amănunte şocante despre drama suferită de minoră, pe care autorităţile nu au făcut-o publică. Autorul infracţiunii a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Drama prostituatei Florica, terorizată de violatorul îndrăgostit de ea: tânăra a fost legată, tunsă cu cuţitul şi violată, dar s-a temut să-şi reclame călăul

O tânără de 33 de ani a trecut prin momente cumplite după ce a căzut în mâinile unui violator care se îndrăgostise de ea. Ancheta în urma căreia a fost condamnat bărbatul a scos la iveală amănunte înfiorătoare: femeia, care îşi câştiga existenţa din prostituţie, a fost ţinută prizonieră, legată de mâini, crestată cu cuţitul şi violată. Violatorul a solicitat revizuirea pedepsei de cinci ani de închisoare.


 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite