COVID-19 la Primăria Hunedoara. Două birouri şi-au suspendat activitatea, după ce 9 angajaţi s-au infectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Hunedoara. Foto: Primăria Hunedoara.
Primăria Hunedoara. Foto: Primăria Hunedoara.

COVID-19 la Primăria Hunedoara. Două birouri şi-au suspendat activitatea, după ce 9 angajaţi s-au infectat cu noul coronavirus.

Primăria municipiului Hunedoara a suspendat activitatea birourilor de Urbanism şi de Investiţii ca urmare a faptului că  9 angajaţi (5 de la Biroul Urbanism şi 4 de la Biroul Investiţii) au fost testaţi de Primăria municipiului Hunedoara, iar în urma rezultatelor, au fost declaraţi pozitivi cu COVID-19.

„Aşadar, suntem nevoiţi să suspendăm activitatea acestor birouri, inclusiv relaţiile cu publicul, până la data de 20 noiembrie 2020, inclusiv. Vom relua activitatea cu publicul în 23 noiembrie 2020. În perioada următoare, pentru că trebuie să rămânem în slujba cetăţeanului, intenţionăm să testăm în masă toţi angajaţii primăriei, printr-o procedură internă. Sperăm ca, astfel, să limităm numărul de îmbolnăviri de COVID-19 în rândul angajaţilor Primăriei municipiului Hunedoara”, a informat Primăria Hunedoara.

„În prezent avem 20 de angajaţi testaţi pozitiv de către Primăria municipiului Hunedoara în cele două clădiri ale primăriei. Ţinând cont de infectarea masivă atât în municipiul Hunedoara, cât şi în întregul judeţ, vom creşte numărul controalelor în rândul angajaţilor dar şi pe teren, astfel încât toţi cei care lucrează la Primăria municipiului Hunedoara să respecte normele sanitare în vigoare, ca să limităm astfel răspândirea virusului. De asemenea, doresc să subliniez încă o dată că nu închidem primăria – trebuie să rămânem la dispoziţia cetăţeanului! Aceste două birouri au fost expuse, având relaţii cu publicul, cu persoane din exterior”, a precizat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

În municipiul Hunedoara se înregistrează, vineri, 13 noiembrie, 578 de cazuri de Covid 19, dintre care 446 au fost depistate în ultimele 14 zile, rata de infectare fiind de peste 4 cazuri la mia de locuitori.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Pacient cu COVID-19 mort în aşteptarea unui loc la ATI. Mesajul tulburător al fiicei sale

Mesajul disperat al fiicei unui bolnav de COVID-19: „Câţi oameni trebuie să mai sufere?”

COVID-19 în judeţul Hunedoara: unde sunt focarele şi ce oraşe au peste 3 cazuri la mia de locuitori

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri