Centru logistic inaugurat la marginea Devei. Investiţia privată se ridică la 20 de milioane de euro

0
0
Centrul Logistic. Foto: Primăria Deva.
Centrul Logistic. Foto: Primăria Deva.

Lucrările la noul centru logistic de la marginea municipiului Deva au fost finalizate. Investiţia se ridică la circa 20 de milioane de euro.

Centrul logistic construit de o companie belgiană în Sântuhalm, la marginea municipiului Deva, a fost inaugurat.

„În prima etapă a acestui plan de dezvoltare al companiei belgiene la Deva au fost investiţi peste 20 de milioane de euro. Centrul logistic (hale industriale) va fi operat de Carrefour pentru întreaga Transilvanie şi va crea 300 de locuri de muncă în municipiul Deva. Anul viitor, în etapa a doua, compania belgiană va investi încă 20 de milioane de euro la Deva. Investiţia finală a companiei belgiene în municipiul nostru va fi de 40 de milioane de euro”, informează Primăria Deva.

Lucrările au început în urmă cu doi ani, însă au fost suspendate în luna iunie a anului trecut, pentru circa jumătate de an, după ce autorităţile locale au constatat că acestea au început fără a avea autorizaţiile de construire necesare şi fără ca municipalitatea din Deva să adopte Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru amplasament.

Noul centru logistic reprezintă cea mai mare investiţie privată din municipiul Deva din ultimii 15 ani, au precizat reprezentanţii primăriei.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Suma uriaşă cheltuită de un serviciu din Primăria Deva pentru două pagini de Facebook şi una de Instagram

FOTO Cetatea Devei, degradată rapid în cinci ani de la cele mai ample lucrări de restaurare

FOTO Traian Berbeceanu în anii 2000. Stilul nonconformist prin care poliţistul se distingea faţă de colegii săi

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite