Suma uriaşă cheltuită de un serviciu din Primăria Deva pentru două pagini de Facebook şi una de Instagram

0
0
Primăria Deva.
Primăria Deva.

Serviciul de spaţii verzi din subordinea administraţiei locale a Devei a achiziţionat două pagini de Facebook şi una de instagram, pentru „promovarea imaginii reale a Cetăţii Devei”.

Două pagini de Facebook şi o pagină de Instagram, achiziţionate de Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, împreună cu domeniile lor web aflate în lucru, au costat administraţia locală din Deva aproape 30.000 de euro.

Astfel, Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva a achiziţionat cu 44.500 lei pagina de Facebook „Deva24live” şi un site cu acelaşi nume, inexistent în prezent.

„Pagina de Facebook Deva24live - 20.000 urmăritori + domeniu web www.deva24live.com adresa mail dedicată, necesară pentru promovarea turistică a municipiului Deva, prin care sa crească numărul de turişti vizitatori. Punerea în valoare a potenţialului zonei, promovarea imaginii reale a Cetăţii Deva şi implicit a oraşului, prezentarea unor pachete turistice, promovarea în mediul online prin intermediul social media”, se arată în descrierea achiziţiei.

Acelaşi serviciu din cadrul primăriei a achiziţionat, cu 45.500 de lei, pagina de Facebook „Devafrumoasă” şi domeniul de web cu un nume similar, un site cu o singură postare. „Pagina Facebook DevaFrumoasa, urmăritori – 11.700 + domeniu web www.devafrumoasa.ro + domeniu web www.devafrumoasa.com + domeniu web www.devafrumoasa.org adresa mail dedicată necesară pentru promovarea turistică a municipiului Deva, prin care sa crească numărul de turişti vizitatori. Punerea în valoare a potenţialului zonei, promovarea imaginii reale a Cetăţii Deva şi implicit a oraşului, prezentarea unor pachete turistice, promovarea în mediul online prin intermediul social media”, se arată în prezentarea achiziţiei.

SPIGM Deva a mai plătit 45.500 de lei pentru o pagina de Instagram visitdeva şi site-urile alocate acesteia, încă nefuncţionale. „Pagina Instagram visit_deva, cu 1.500 urmăritori + domeniu web www.visitdeva.net + domeniu web www.visitdeva.org necesară adresa de mail dedicată acesteia, necesară pentru promovarea turistică a municipiului Deva, prin care sa crească numărul de turişti vizitatori. Punerea în valoare a potenţialului zonei, promovarea imaginii reale a Cetăţii Deva şi implicit a oraşului, prezentarea unor pachete turistice, promovarea în mediul online prin intermediul social media”, se arată în prezentarea achiziţiei.

Cele trei achiziţii au fost făcute direct pe SEAP, de la societatea comercială Mediaone SRL. Administraţia locală din Deva mai deţine site-uri de promovare a municipiului (cetateadeva.ro şi devaturism.ro). Primul nu funcţionează, iar cel de-al doilea nu este folosit. Pe pagina de Facebook „Deva Turism” cea mai recentă postare este din 2016.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Cetatea Devei, degradată rapid în cinci ani de la cele mai ample lucrări de restaurare

Construcţia noului lift din Cetatea Devei, în licitaţie. O ofertă pentru lucrările de trei milioane de euro

VIDEO Cetatea legendară a Devei, perla Transilvaniei medievale. Transformarea locului plin de istorie

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite