Cei mai mulţi dintre tinerii arestaţi în dosarul traficanţilor de ketamină au fost eliberaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Învinuiţii din dosarul Ketamina au fost prezentaţi instanţei. Foto: D. Guţă
Învinuiţii din dosarul Ketamina au fost prezentaţi instanţei. Foto: D. Guţă

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Hunedoara, 16 dintre membrii grupului trimis în arest preventiv în luna august pentru trafic şi consum de stupefiante au fost puşi astăzi în libertate, după ce procurorii nu au mai declarat recurs împotriva soluţiei Tribunalului Hunedoara.

Doar zece membri ai lotului traficanţilor de ketamină au mai rămas după gratii. Aceştia vor fi înfăţişaţi Curţii de Apel Alba Iulia. Magistraţii vor decide dacă admit recursul a opt dintre tinerii cercetaţi pentru trafic de stupefiante, împotriva deciziei magistraţilor Tribunalului Hunedoara de a le menţine starea de arest. Totodată, procurorii au formulat recursuri la soluţia instanţei hunedorene, prin care s-a dispus, pentru doi dintre învinuiţi, înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara.

Dosarul „Ketamina”, în care fiica edilului din Haţeg a fost arestată, va ajunge astăzi la Curtea de Apel

Fiica primarului din Haţeg şi alte 28 de persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru trafic şi consum de stupefiante

Cei 29 de membri ai grupului cercetat pentru trafic de stupefiante au primit mandate de arestare preventivă

“Pentru 16 dintre inculpaţi, hotărârea Tribunalului Hunedoara referitoare la înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara rămâne definitivă, prin nedeclararea recursului, astfel aceştia vor fi judecaţi în continuare în stare de libertate”, a precizat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite