Ce taxe şi impozite vor plăti locuitorii municipiului Hunedoara în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul privind taxele şi impozitele stabilite de administraţia locală a municipiului Hunedoara pentru anul 2014 se află în dezbatere publică şi va fi supus aprobării cel mai probabil în următoarea şedinţă de consiliu local. O parte din taxe vor creşte.

În Hunedoara, o parte din taxele şi impozitele pentru anul 2014 vor creşte, faţă de cele stabilite pentru anul  2013, potrivit proiectului de hotărâre aflat în dezbatere publică.

Proiectul va fi discutat şi supsu aprobării cel mai probabil în viitoarea şedinţă de consiliu local, susţin reprezentanţii Primăriei Hunedoara.

Printre taxele care vor creşte în 2014 se numără cele pentru eliberarea avizelor şi autorizaţiilor în domeniul construcţiilor. Vor fi mai mari, de asemenea, şi impozitele plătite de localnici pentru eliberarea unor avize de urbanism.

Proiect Hcl Impozite Si Taxe 2014

Consilierii locali ai municipiului Deva nu au aprobat până în prezent nivelul taxelor şi impozitelor pe anul 2014, motivul fiind lipsa bugetului naţional. „Administraţia locală intenţionează să păstreze nivelul taxelor şi impozitelor la cel din anul 2013”, a precizat Andrei Nistor, reprezentantul Primăriei Deva.

Vă recomandăm şi:

VIDEO Plângerea care a lăsat fără cuvinte autorităţile: Vili Rupa a cerut 1.000 de lei pentru că "a demascat mafia" 

Singur în stradă împotriva tuturor: Alin Barna a protestat în centrul Hunedoarei

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite