Bugetul municipiului Hunedoara a fost majorat cu aproape zece milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetul municipiului Hunedoara a fost majorat cu 9,7 milioane de lei, potrivit hotărârii aprobate în şedinţa de astăzi a Consiliului Local Hunedoara.

Consiliul Local Hunedoara a adoptat astăzi hotărârea prin care la bugetul local se adaugă suma de 9,7 milioane de lei, provenită de la Guvernul României.

„Având în vedere H.G. nr.1139/23.12.2014 privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2014, a fost necesară majorarea bugetului local al municipiului Hunedoara pe anul 2014 cu suma de 9.725,00 mii lei prin Dispoziţia nr. 3262/2014, fiind necesară validarea acestei dispoziţii”, a informat administraţia locală din Hunedoara.

Fondurile cu care a fost majorat bugetul local vor acoperi investiţiile din anul 2014 în reabilitarea reţelelor stradale din municipiu.


Vă recomandăm şi:

Şoseaua Hunedoara – Sântuhalm va fi lărgită la patru benzi, la ieşirea din oraş

Un tronson de 2,3 kilometri al şoselei Hunedoara – Sântuhalm va fi modernizat printr-o investiţie finanţată cu fonduri de la Uniunea Europeană. Proiectul în valoare de 10,6 milioane de lei prevede lărgirea drumului la patru benzi.

Afaceri ilegale cu Primăria Hunedoara: fostul viceprimar Dan Robert a fost condamnat definitiv pentru corupţie

Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie a admis apelul în dosarul în care Dan Nicolae Robert a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare într-un dosar de corupţie. Pedeapsa primită în acest dosar de fostul viceprimar al Hunedoarei a fost redusă.

Topul kitsch-urilor din Hunedoara: palatele din Pipera, clona Mesei tăcerii şi clădirea fantomă din Parcul Tineretului

Cartierul Pipera, al palatelor cu turnuleţe din Hunedoara, clonele nereuşite ale operelor lui Constantin Brâncuşi, Masa tăcerii şi Poarta sărutului, aflate într-un parc din Uricani, clădirea fantomă din Parcul Corvin al Hunedoarei ocupă primele locuri într-un top al kitschurilor din judeţul Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite