Bărbat tâlhărit după ce a ieşit dintr-un bar din Călan. Agresorii l-au imobilizat şi i-au luat banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARHIVĂ.
ARHIVĂ.

Doi tineri cu vârste de 25 de ani şi 23 de ani, au fost reţinuţi în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii oraşului Călan au identificat doi tineri din localitate, în vârstă de 25 şi de 23 de ani, suspectaţi de tâlhărie calificată.

„Poliţiştii au stabilit că cei doi tineri, în dimineaţa zilei de 31 iulie 2020, au imobilizat, prin prinderea braţelor, un bărbat de 63 de ani, din Călan, care se deplasa spre domiciliu, pe strada Bradului, din Călan, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, şi i-au sustras 170 de lei. Poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore, faţă de cei doi tineri, care urmează fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă să vă luaţi măsuri de precauţie, mai ales când circulaţi noaptea, la ore târzii, pe străzi pustii sau neiluminate.  
„Nu afişaţi în mod ostentativ bijuterii sau alte bunuri de valoare, telefoane mobile ori sume mari de bani. Dacă observaţi că sunteţi urmăriţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor trecătorilor de pe stradă. Este important să vă păstraţi calmul. Neintrând în panică, veţi putea sesiza cu multă claritate intenţiile agresorului, posibilităţile de apărare sau de acţiune pentru a scăpa din zona de influenţă a acestuia. Dacă sunteţi victima unei agresiuni, încercaţi să reţineţi multe semnalmente ale autorului şi anunţaţi de îndată poliţia; sporiţi, astfel, şansele de identificare, prindere şi pedepsire ale agresorului”, a informat IPJ Hunedoara.


Mai puteţi citi şi:

Scene cumplite la un accident în care a fost rănit grav un copil. Familia a atacat şoferul şi echipajul medical

Un bărbat a fost bătut crunt pentru o ţigară. Victima a fost adusă în stare gravă la spital

Poliţist atacat şi lovit peste picioare de un şofer de 31 de ani. Tânărul s-a răzbunat după ce a fost amendat

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite