BAC 2014 HUNEDOARA Subiectele de la proba opţională. Cei mai mulţi absolvenţi dau examen la Geografie, Biologie şi Chimie. Baremele au fost afişate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Absolvenţi la Bacalaureat. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.
Absolvenţi la Bacalaureat. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Peste 3.000 de elevi din judeţul Hunedoara susţin vineri, 4 iulie, examenele la probele opţionale ale Bacalaureatului. Peste 3.000 de absolvenţi de liceu din judeţul Hunedoara susţin vineri, 4 iulie, examenele la probele opţionale ale Bacalaureatului.

Peste 3.000 de absolvenţi ai liceelor şi şcolilor profesionale din judeţul Hunedoara susţin vineri, 4 iulie, examenele la probele opţionale ale Bacalaureatului. Pentru aceştia va fi ultima probă a sesiunii de vară a Bacalaureatului. În cursul zilei de vineri, adevarul.ro va publica subiectele şi rezolvarea acestora.


UPDATE: Baremele de la toate probele pe care elevii le-au susţinut vineri au fost publicate pe adevărul.ro şi pe subiecte2014.edu.ro.


În această săptămână, absolvenţii au avut de trecut peste partea dificilă de la Bacalaureat 2014. După ce luni au dat examenul scris de la Limba şi Literatura Română, miercuri, cei 4.934 de elevi înscrişi în judeţul Timiş pentru Bacalaureat 2014 au revenit în sălile de examen pentru a susţine proba scrisă la matematică şi istorie. 

Bacalaureat 2014 a început însă pe 10 iunie, când a avut proba orală la Limba Română. A fost însă un hop uşor pentru absolvenţii de liceu. Acest lucru s-a resimţit şi în atitudinea candidaţilor care au părăsit sala foarte relaxaţi, cu gândul la problele scrise, acolo unde contează nota şi unde subiectele sunt mult mai dificile.

Bacalaureatul a continuat apoi cu evaluarea competenţelor digitale, şi cu evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Acum urmează greul pentru Bac 2014. Luni a fost proba scrisă la Limba şi Literatura Română, iar marţi, cei care au absolvit şcoli în limba maternă, au susţinut examenele în limbile germană, maghiară, sârbă sau ucraineană.

image

Foto

logica1

În data de 7 iulie se vor afişara rezultatelor (până la ora 12:00) şi se vor depune contestaţiile (orele 12:00 – 16:00). Între 8 -10 iulie vor avea loc rezolvarea contestaţiilor, iar în 11 iulie vor fi afişate rezultatele finale.


Vă recomandăm şi:

BAC 2014 HUNEDOARA Subiectele de la proba obligatorie de la Bacalaureat 2014: Istorie şi Matematică

Miercuri, 2 iulie, a avut loc examenul scris la proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2014, Istorie sau Matematică. Subiectele la Istorie şi Matematică, la a doua probă a BAC-ului, au fost rezolvate în direct, în studioul Adevărul Live, de la ora 11.00.

BAC 2014 HUNEDOARA Incidente la proba scrisă la Limba Română: patru candidaţi au fost eliminaţi din examene

Examenul la proba scrisă de Limba Română a Bacalaureatului a avut loc în această dimineaţă. În judeţul Hunedoara s-au înscris peste 3.400 de absolvenţi din judeţul Hunedoara. Patru dintre candidaţi au fost eliminaţi din examen.

BAC 2014 HUNEDOARA Subiectele de la proba scrisă la Limba Română de la Bacalaureat 2014

Proba scrisă la Limba Română începe luni, 30 iunie. Peste 3.400 de elevi din judeţul Hunedoara s-au înscris la examene. Adevarul.ro vă va prezenta subiectele de la limba română, la scurt timp după începerea examenului.

Toate informaţiile despre examenul de Bacaluareat

Modele de subiecte pentru examenul de Bacalaureat

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite