Arsenal de vânătoare confiscat în urma unor percheziţii de la un bărbat acuzat de braconaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Hunedoara
FOTO: IPJ Hunedoara

Trei percheziţii domiciliare au avut loc miercuri la locuinţele şi proprietăţile unui bărbat din Hunedoara suspectat de braconaj.

Trei percheziţii domiciliare au avut loc miercuri la locuinţele şi proprietăţile folosite de un bărbat din Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

„Poliţiştii au identificat şi au ridicat o armă de vânătoare, având seria şi marca şterse prin polizare, o armă de tir, o arbaletă profesională cu 10 săgeţi, un arc profesional cu 15 săgeţi, 52 de cartuşe de vânătoare, 6 cartuşe cu glonţ de calibre diferite, două  trofee de vânătoare,  6 capcane pentru capturarea animalelor sălbatice şi alte efecte de vânătoare. Din primele cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul  nu deţine permis de armă şi a deţinut şi folosit în mod ilegal armele în scop de braconaj cinegetic”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Foto: IPJ Hunedoara.

La acţiune au participat poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara  împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, ai Postului de Poliţie Ghelari şi ai Serviciul Acţiuni Speciale Hunedoara.

arme de vanatoare foto ipj hunedoara pusa si arbaleta

Vă recomandăm să citiţi şi:

Controale la tarabele cu petarde. Poliţiştii au confiscat peste 300 de kilograme de obiecte pirotehnice

Un tânăr aflat sub influenţa drogurilor a fost prins la volan de poliţişti pe o stradă din Deva

Un centru de colectare a fierului vechi a fost depozit de cannabis pentru clienţii din Valea Jiului

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite