Amor plătit cu toți banii de un șofer, în parcare. Bărbatul s-a plâns polițiștilor de serviciile primite

0
Publicat:

Un bărbat a rămas fără toți banii, după ce a apelat la serviciile sexuale ale unei tinere, într-o parcare pe marginea drumului național 66 Simeria – Hațeg.

Prostituție pe DN 66. Foto: Arhivă. ADEVĂRUL
Prostituție pe DN 66. Foto: Arhivă. ADEVĂRUL

O tânără de 32 de ani, din Călan, care practica prostituția într-o parcare de pe Drumul Național 66 a fost acuzată că i-a furat toți banii unui client.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, s-a plâns polițiștilor din Hațeg că a fost lăsat fără bani, de femeia pe care o luase „la ocazie” dintr-o parcare aflată pe Drumul Național 66 Simeria -Hațeg.

„El a relatat faptul că a oprit autoturismul într-o parcare din localitatea Ruși, iar în mașină a urcat o femeie care, înainte de a coborî, i-ar fi sustras 2.040 de lei. Poliţiştii au identificat-o în scurt timp pe cea bănuită de comiterea infracţiunii de furt, asupra căreia a fost găsită suma de bani sustrasă, care a fost, astfel, recuperată”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Bărbați păgubiți de tinere care practicau prostituția

Recent, un alt șofer a reclamat la Poliție că ar fi fost păgubit de tinerele pe care le-a acostat pentru servicii sexuale.

Autorul reclamației, din Petroșani, le-a relatat polițiștilor că a apelat la serviciile sexuale a două femei, pe centura municipiului. Acestea au urcat într-un autoturism, însă drumul lor s-a oprit în fața unei benzinării din apropiere. Acolo, petroșeneanul a fost găsit, rănit, de polițiștii chemați în ajutor. Le-a spus că a fost tâlhărit și lovit cu mașina de una dintre femei.

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a dorit să apeleze la serviciile sexuale oferite de două femei pe care le cunoştea doar din vedere. Împreună cu ele, s-a deplasat cu un autoturism în zona unei staţii de alimentare cu carburaţi de pe centura municipiului. Acolo, bărbatul a coborât din autoturism, iar una dintre tinere l-a fi deposedat de 1.300 de lei”, informa Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Pentru a împiedica fuga celor două tinere aflate în autoturism, bărbatul s-a poziționat în faţa acestuia, însă a fost luat pe capotă şi împins câţiva metri. Tinerele au părăsit staţia, lăsându-l în urmă și fără a mai achita suma cheltuită pentru alimentarea mașinii.

Și un devean a chemat în ajutor Poliția după ce a contactat o prostituată, însă în apartamentul din Deva în care a fost invitat a întâlnit un bărbat deghizat în femeie, despre care susține că l-a agresat și i-a luat vreo 400 de lei pentru presupusele servicii prestate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite