Alegeri locale 2020. Şapte candidaţi pentru fotoliul de primar al municipiului Hunedoara

0
0
Primria Hunedoara.
Primria Hunedoara.

Locale 2020, judeţul Hunedoara. Şapte oameni candidează pentru funcţia de primar al municipiului Hunedoara, la alegerile de duminică, 27 septembrie.

UPDATE. Conform primelor rezultate parţiale, Dan Bobouţanu a obţinut cele mai multe voturi la alegerile pentru Primăria Huendoara.

Ştirea iniţială:

Locale 2020, judeţul Hunedoara. Şapte politicieni candidează la conducerea Primăriei Hunedoara, la alegerile de duminică, 27 septembrie. Aceştia sunt Dan Bobouţanu (PSD), Viorel Arion (PMP),  Camelia Danda Zăvoianu (USR), Claudiu Ionescu (POL), Cristian Grigoraş (PRO România), Carol Boroş (PER) şi Sorin Alic (AUR).

Pentru prima dată în ultimele două decenii, PNL nu are un candidat la alegerile locale pentru funcţia de primar al Hunedoara. Conducerea formaţiunii politice l-a retras din cursă pe Lucian Gherman, anunţând că va susţine candidata USR la primărie.

Localnicii din Hunedoara şi-au schimbat de mai multe ori primarul în ultimele două decenii. Din 1992 până în 2004, administraţia locală a municipiului a fost condusă de Remus Mariş. În 2004, Nicolae Schiau a devenit primar, pentru un mandat. Din 2008 până în 2012, funcţia de primar al Hunedoarei a revenit lui Ovidiu Hada. În 2012, Viorel Arion a fost ales primar, pentru patru ani. Din 2016, Dan Bobouţanu conduce administraţia locală.


Mai puteţi citi şi:

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de primar al municipiului Deva

Alegeri locale în judeţul Hunedoara. Cine sunt candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean

Cine sunt foştii poliţişti intraţi în politică după pensionare. Explicaţia lui Traian Berbeceanu

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite