AJOFM Hunedoara a fost amendată de Poliţia Locală Deva pentru mash-ul electoral afişat pe faţada clădirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia locală Deva a sancţionat Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Hunedoara, după ce un mash electoral a acoperit faţada clădirii AJOFM. Poliţiştii au dispus înlăturarea materialului.

O faţadă a clădirii în care îşi desfăşoară activitatea Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, a fost acoperită de un afiş imens de campanie electorală pentru candidatul Victor Ponta. Instituţia se află în centrul Devei.

În urma sesizărilor primite, Poliţia locală Deva a luat măsuri pentru îndepărtarea materialului electoral, care era amplasat ilegal pe sediul instituţiei publice.

„Poliţia Locală a municipiului Deva a sancţionat contravenţional Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în temeiul Articolului 26, Alineatul 1, Litera A, din Legea nr. 50/1991- republicată, pentru amplasarea în mod ilegal a unei reclame electorale-mesh gigant, pe faţada imobilului instituţiei, fără a deţine autorizaţie de construire. Ca sancţiune complementară s-a dispus demontarea de îndată a reclamei electorale-mesh gigant aflată pe faţada imobilului instituţiei”, a precizat Teodor Bălan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Deva.


Vă recomandăm şi:

FOTO Alegeri prezidenţiale 2014: prima zi de campanie electorală a umplut Hunedoara de afişe cu Ponta şi Iohannis

A fost prima zi a campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie, iar în Hunedoara şi Deva cei mai grăbiţi să profite de startul campaniei au fost susţinătorii lui Klaus Iohannis şi Victor Ponta. Cei care o promovează pe Elena Udrea au defilat deocamdată doar cu mashurile rămase agăţate pe blocurile din centrul Hunedoaraei, de la campania pentru europarlamentare.

Alegeri prezidenţiale 2014: Dan Diaconescu şi Gheorghe Funar şi-au început campania, umăr la umăr, la parastasul părintelui Arsenie Boca

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Dan Diaconescu şi Gheorghe Funar şi-au început campania electorală împreună în judeţul Hunedoara, în satul natal al părintelui Arsenie Boca, Vaţa de Sus. Cei doi politicieni au participat la slujba de comemorare a fostului stareţ de la Prislop, care a avut loc astăzi în curtea bisericii din Vaţa de Sus.

VIDEO Alegeri parţiale 2014. Dan Radu Ruşanu e istorie în Ţara Haţegului

Dan Radu Ruşanu a renunţat în urmă cu un an la funcţia de deputat în Parlamentul României, pentru un cea de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară. Acum este arestat preventiv, însă oamenii din Ţara Haţegului şi din împrejurimile Hunedoarei, zone reprezentate de acesta în Camera Deputaţilor, nu îi duc dorul.

Un an de la alegerile locale din 2012: ce s-a schimbat în Hunedoara şi în Deva

În 10 iunie se împlineşte un an de când la conducerea administraţiilor locale din Hunedoara şi Deva au fost aleşi noi primari. Viorel Arion l-a înlocuit în funcţie pe Ovidiu Hada, iar Petru Mărginean i-a luat locul fostului primar al Devei, Mircia Muntean.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite