Adolescentă de 15 ani agresată în pădure de un tânăr drogat cu diluant. Cum a fost salvată de la viol

0
0

O elevă în vârstă de 15 ani a fost atacată într-o pădure, de un tânăr care a inhalat diluant. Victima a fost salvată de la viol.

Un tânăr este căutat de poliţişti, după ce vineri ar fi încercat să violeze o adolescentă de 15 ani. Incidentul s-a petrecut într-o pădure de la marginea oraşului Vulcan, iar victima a fost salvată pentru că a strigat după ajutor şi a fost auzită de localnici. Oamenii au găsit-o cu mai multe zgârieturi şi urme ale unor agresiuni.  

„Poliţia din Petroşani a fost sesizată prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 15 ani ar fi fost agresată de către un alt minor în vârstă de 17 ani, care după ce ar fi inhalat substanţe pe bază de diluant, a agresat-o fizic, încercând să o violeze, însă aceasta a reuşit să se elibereze şi să fugă, cerând ajutor unor cetăţeni. Ea a fost preluată de către un echipaj al cadrelor medicale şi transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Agresorul a fugit, însă este căutat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Scene cumplite la locul de muncă. Haita de maidanezi a sfâşiat un angajat şi l-a lăsat fără o ureche

Reacţia violentă a unui recidivist prins la furat. Vânzătoarea a trecut prin clipe de teroare

Zeci de tineri din Hunedoara, clienţi ai traficanţilor de etnobotanice. Drogurile erau „preparate” acasă

Tânăr prins la furat din Aqualand Deva. A „controlat” portofelele lăsate de turişti în vestiare

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite