Accident rutier provocat de un şofer fără permis auto. Bărbatul a fugit de la locul faptei, lăsând în urmă o tânără rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ.
FOTO: ARHIVĂ.

Un bărbat fără permis de conducere a provocat un accident pe o stradă din Petroşani şi a fugit de a locul faptei. În urma evenimentului, o tânără a fost rănită.

Marţi după-amiază, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oituz,  din municipiu, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr în vârstă  26 de ani, din Petroşani.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar, a fost rănită.

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto vinovat, care nu posedă permis de conducere, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor, abandonându-şi autoturismul, însă a fost identificat la scurt timp. Poliţiştii petroşăneni desfăşoară activităţi în vederea prinderii acestuia”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cursă infernală pentru un motociclist. Tânărul a fost rănit grav după ce s-a prăbuşit pe şosea, în curba periculoasă

Cursa unui motociclist s-a încheiat dramatic. Tânărul a ajuns în spital, în stare gravă, după ce s-a prăbuşit pe şoseaua Lunca Cernii – Hunedoara.

Accident rutier grav pe DN 7, provocat de un şofer care a aţipit la volan. Patru oameni au ajuns în spital

O familie a ajuns în spital, în urma unui accident rutier petrecut pe şoseaua Deva – Arad, în apropiere de Deva. Doi dintre răniţi sunt copii.

Calvarul fetiţelor „mamei criminale”, crescute în sclavie. Bătute, înfometate şi silite să muncească pentru părinţii alcoolici, au sfârşit arse de vii

Ancheta care a dus la condamnarea Alina Ardeleanu la 11 ani şi şase luni de închisoare pentru incendiul care s-a soldat cu moartea a trei copii a dezvăluit detalii înfiorătoare despre cum „mama criminală” îşi batjocorea fiicele şi cum au murit cinci dintre cei şase copii ai săi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite